Ο συνθετικός τάπητας στο Wankdorf Stadium είναι η μεγαλύτερη... ανησυχία της Ίντερ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της με τη Γιούνγκ Μπόις για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, όπως εκφράστηκε από τον Σιμόνε Ιντζάγκι.

«Θα πρέπει να κάνω προσεκτικές αξιολογήσεις, ο συνθετικός τάπητας αλλάζει τα πράγματα. Δεν είναι το ίδιο και γι’ αυτό θα προπονηθούμε εδώ σήμερα, αλλάζοντας τις συνήθειές μας», είπε ο προπονητής της Ίντερ στη συνέντευξη Τύπου, συμπληρώνοντας:

«Θα πρέπει να το συνηθίσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα και σ’ αυτή την ώρα που θα έχουμε στο γήπεδο, θα πρέπει να προσέχουμε πολύ. Κέρδισαν το πρωτάθλημα πέρσι και είχαν κάποια αρχικά προβλήματα την εφετινή σεζόν. Είναι μια ομάδα που παίζει στα Κύπελλα Ευρώπης εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι μια συγκροτημένη ομάδα, με νέο προπονητή, αλλά ποιος ξέρει το περιβάλλον Το Σάββατο (19/10) κόντρα στην Λουκέρνη έκανε ένα καλό παιχνίδι. Θα πρέπει να προσέξουμε».

Ο Ιντζάγκι αναφέρθηκε ακολούθως στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του. «Ο Ζιελίνσκι έκανε ένα καλό μέρος της προπόνησης χθες και η αίσθηση που υπάρχει είναι καλά. Θα πρέπει να το αξιολογήσω. Ο Μπαρέλα, ο Μικχιταριάν και ο Φρατέζι έχουν ξοδέψει πολλή ενέργεια. Ο Φρατέζι σίγουρα θα παίξει και θα δούμε με τους υπόλοιπους».