Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στη League Phase του Champions League η Άρσεναλ, όχι όμως και οι Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν, που «σκόνταψαν».

Το απόλυτο 3/3 έχει η Άστον Βίλα, που επιβλήθηκε 2-0 της Μπολόνια, πρώτη νίκη για τη Τζιρόνα, σημαντικό «διπλό» για τη Σπόρτινγκ, που επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Άρσεναλ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0

Χάρη σε ένα αυτογκόλ του Ρίζνικ από το 29ο λεπτό, η Άρσεναλ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σαχτάρ Ντόνετσκ και να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στη League Phase του Champions League. Οι Λονδρέζοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ και να αποβάλουν το άγχος στο φινάλε, με σημαντικότερη το χαμένο πέναλτι του Τροσάρντ στο 77’, όμως έστω κι έτσι δεν το πλήρωσαν και πανηγύρισαν τη νίκη.

Άστον Βίλα – Μπολόνια 2-0

Συνέχεια στο εντυπωσιακό της ξεκίνημα στη League Phase του Champions League έκανε η Άστον Βίλα και έγινε η πρώτη ομάδα με 3/3 νίκες. Οι Άγγλοι επιβλήθηκαν 2-0 της Μπολόνια και απολαμβάνουν την κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΜακΓκίν στο 55’ άνοιξε το σκορ για την Άστον Βίλα και στο 64’ ο Ντουράν «σφράγισε» το τρίποντο για τους Άγγλους κόντρα στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, που έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη.  

Τζιρόνα – Σλόβαν Μπρατισλάβας 2-0

Επιτέλους νίκη για τη Τζιρόνα, που επιβλήθηκε 2-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Ισπανία. Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, έφτασαν δίκαια στο πρώτο «τρίποντο» και θα μπορούσαν κάλλιστα να το είχαν κάνει με πιο ευρύ σκορ. Το 1-0 έκανε ο Γκουτιέρεζ στο 42’, για να έρθει στο 73’ ο Χουάνπι να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 88’ η Τζιρόνα κέρδισε πέναλτι, όμως ο Στουανί αστόχησε.

Γιουβέντους – Στουτγκάρδη 0-1

Απότομη προσγείωση για τη Γιουβέντους, καθώς η Στουτγκάρδη την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή ήττα (0-1) και μάλιστα μέσα στο Τορίνο. Η «Μεγάλη Κυρία» είχε ξεκινήσει με δύο νίκες τις υποχρεώσεις της, όμως κόντρα στη Στουτγκάρδη τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι, είχαν τις πιο κλασικές ευκαιρίες, ένα χαμένο πέναλτι στο 86’, όμως τελικά εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Ντανίλο με δύο κίτρινες σε τρία λεπτά) και με γκολ του Τουρέ στις καθυστερήσεις «απέδρασαν» από το Τορίνο και πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους στη League Phase.

Παρί Σεν Ζερμέν – Αϊντχόφεν 1-1

«Γκέλα» και για την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Αϊντχόφεν στο «Parc des Princes». Μάλιστα, για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν η δεύτερη σερί απώλεια βαθμών, μετά την ήττα από την Άρσεναλ. Η Αϊντχόφεν προηγήθηκε με γκολ του Λανγκ στο 34’, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα. Στην επανάληψη η Παρί Σεν Ζερμέν έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Χακίμι, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος, παρά τις ευκαιρίες των γηπεδούχων για ανατροπή.

Στουρμ Γκρατς – Σπόρτινγκ 0-2

Η Σπόρτινγκ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και το έκανε περνώντας με σχετική άνεση (0-2) από την έδρα της Στουρμ Γκρατς. Ο Σάντος στο 23’ άνοιξε το σκορ για τους Πορτογάλους και ο Γιόκερες στο 53’ «καθάρισε» το ματς, με τη Σπόρτινγκ να φτάνει τις δύο νίκες στη League Phase.