Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να έχει καλύτερη ισορροπία στην απόδοσή της και να μην παρουσιάζει δυο πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Ντόρτμουντ, όμως εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα δυο γκολ, με τα οποία προηγήθηκαν οι Βεστφαλοί στην αναμέτρηση.

Ο Αντσελότι δήλωσε αρχικά: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ ντροπαλοί στο παιχνίδι μας, δεν πιέζαμε όσο έπρεπε. Στο δεύτερο παίξαμε με περισσότερη ενέργεια, πήραμε περισσότερα ρίσκα, αλλάξαμε κάποια πράγματα και κάναμε το καλύτερο ημίχρονο που έχουμε κάνει ως τώρα στη φετινή σεζόν. Δε χρειάζεται να περιμένουμε να δεχθούμε δύο γκολ για να αντιδράσουμε. Δε νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε για 90 λεπτά όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να έχουμε καλύτερη ισορροπία».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι σπάνιο να βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή να έχει την απόδοση που είχε ο Βίνι στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι φανταστικός. Πιστεύω ότι θα κατακτήσει τη φετινή Χρυσή Μπάλα. Όχι για αυτά που έκανε απόψε, αυτά θα τον βοηθήσουν για να πάρει και την επόμενη».