Εμφατική νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» επί της Σπάρτα Πράγας. Ανατροπή ημιχρόνου για τη Λιλ στη Μαδρίτη, η οποία επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Ίντερ στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη επί ελβετικού εδάφους.

Φανταστικό παιχνίδι στη Μαδρίτη για τη Λίλ, οι Γάλλοι πέτυχαν τρία γκολ στο δεύτερο μέρος και έφυγαν με το τρίποντο στις αποσκευές από την έδρα της Ατλέτικο. Buzzer beater του Τουμάρ στις καθυστερήσεις για την Ίντερ στην Ελβετία επί των Γιάνγκ Μπόις, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι διοργάνωσε πάρτυ με καλεσμένη την Σπάρτα Πράγας.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λιλ: 1-3

Ιδανικά άρχισε η αναμέτρηση στο «Μετροπολιτάνο» για την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι «ροχιμπλάνκος» ύστερα από αμυντική αδράνεια της Λιλ πήραν προβάδισμα με τον Άλβαρεζ στο 8ο λεπτό. Όμως η Λιλ ανέτρεψε την εις βάρος κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά ο Ζεγκρόβα στο 61ο λεπτό μείωσε με εξαιρετικό πλασέ, ενώ στη συνέχεια ο Ντέιβιντ (74′, 89′ ) χτύπησε δις και οδήγησε στη δεύτερη ήττα τους Μαδριλένους στο νεοσύστατο Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι – Σπάρτα Πράγας: 5-0

Εξαιρετικη εμφάνιση από τους «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα, η Πρωταθλήτρια Αγγλίας «σκόρπισε» την Σπάρτα Πράγας με 4-0 για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Champions League. Προβάδισμα στη Μάντσεστερ Σίτι έδωσε μόλις στο 3ο λεπτό ο Φιλ Φόντεν, ενώ την υπόθεση νίκη «καθάρισε» η γηπεδούχος στο δεύτερο ημίχρονο. Η αγγλική ομάδα σημείωσε ακόμη τέσσερα γκολ με Χάλααντ (58′, 68′), Στόουνς (64′) και πέναλτι του Νούνες (89′)

Γιανγκ Μπόις – Ίντερ: 0-1

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Ίντερ στο Champions League επί της Γιάνγκ Μπόις, οι Πρωταθλητές Ιταλίας επικράτησαν 0-1 με γκολ του Τουράμ στις καθυστερήσεις. Μάλιστα στο 48ο λεπτό ο κίπερ των Ελβετών, Βον Μπάλμους, έπιασε το πέναλτι του Αρναούτοβιτς, αλλά οι «νερατζούρι» βρήκαν τη λύση στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ζάλτσμπουργκ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: 0-2

Πρώτη νίκη για τους Κροάτες, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ επικράτησε εκτός έδρας της Ζάλτσμπουργκ για την τρίτη αγωνιστική του Champions League. To σκορ άνοιξε ο Αντέμοι στο 49ο λεπτό για το 0-1, ενώ στο 66′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη ο Σλάγκερ. Στο 83ο λεπτό ο Πέτκοβιτς με καταπληκτικό πλασέ εκτός περιοχής έγραψε το 0-2.

Μπενφίκα – Φέγενοορντ: 1-3

Στο «Ντα Λουζ» η Φέγενοορντ «έσπασε» το αήττητο της Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη. Οι Ολλανδοί επιστρέφουν με το «τρίποντο» στις αποσκευές. Προβάδισμα στην Πορτογαλία έδωσε στο 12ο λεπτό ο Ουεντά, και στο 33΄ ο Μιλαμπό διαμόρφωσε το 0-2 του ημιχρόνου. Η Μπενφίκα μείωσε στο 66ο λεπτό με τον Ακτούρκογλου, αλλά ο Μιλαμπό πέτυχε δεύτερο γκολ για το τελικό 3-1.