Επιτέλους διπλό για τη Σέλτικ

Μετά από 16... αποτυχημένες προσπάθειες η Σέλτικ κατέκτησε το τρίποντο (3-0) μακριά από την έδρα της σε ευρωπαϊκό ματς. Το αρνητικό αυτό σερί σταμάτησε στο Βέλγιο και στο σπίτι της Αντερλεχτ.

Μετά από 16… αποτυχημένες προσπάθειες η Σέλτικ κατέκτησε το τρίποντο μακριά από την έδρα της σε ευρωπαϊκό ματς. Το αρνητικό αυτό σερί σταμάτησε στο Βέλγιο και στο σπίτι της Αντερλεχτ, η οποία γνώρισε τη δεύτερη της ήττα (0-3) στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και έμεινε μόνη στον πάτο της βαθμολογίας του Β’ ομίλου.

Η Αντερλεχτ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της, χωρίς να το καταφέρει. Η Σέλτικ είχε συντριπτικά την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Γκόρντον. Οι αντεπιθέσεις των Βέλγων ανησύχησαν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν σωστά αμυντικά και επιθετικά. Συγκεκριμένα στο 38′ ο Γκρίφιθς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έστειλε την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Η έμπνευση του Ντεσάχτ να κάνει τακουνάκι στο… πουθενά έδωσε την ευκαιρία στη Σέλτικ να πετύχει και δεύτερο γκολ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Εμποντζί έστειλε την “στρογγυλή θεά” στη δική του εστία και με αυτό τον τρόπο οι Σκωτσέζοι διεύρυναν το προβάδισμα τους στο 50′.

Το πάσινγκ γκέιμ των φιλοξενούμενων τους βοήθησε να ελέγξουν το ρυθμό και να φτάσουν στην επίτευξη και τρίτου γκολ στις καθυστερήσεις με τον Σινκλέρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.