Πάτησε γκάζι στο δεύτερο

Η Μάντσεστερ Σίτι διεύρυνε το αήττητο σερί στην έδρα της για δέκατο ευρωπαϊκό ματς και έφτασε τις δύο νίκες στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, αναγκάζοντας παράλληλα τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-0) στην πρώτη της ήττα.

Η Μάντσεστερ Σίτι διεύρυνε το αήττητο σερί στην έδρα της για δέκατο ευρωπαϊκό ματς και έφτασε τις δύο νίκες στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, αναγκάζοντας παράλληλα τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-0) στην πρώτη της ήττα.

Μπορεί η Σίτι να είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά και να απείλησε δις μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο η Σαχτάρ δεν ήταν… θεατής στο ματς. Με την κατοχή οριακά υπέρ της έφτασε κοντά στο γκολ στο 12′ με τον Φερναντίο να παίρνει την μπουκιά από το στόμα του Τάισον και να μην επιτρέπει στην πρώην του ομάδα να σκοράρει.

Το σύνολο του Γκουαρδιόλα είχε χώρους, αλλά άργησε να τους εκμεταλλευτεί. Πέρασαν σχεδόν 30 λεπτά για να βγάλει τη μεγάλη φάση, ωστόσο ο Ντε Μπρούιν αστόχησε όταν βρέθηκε απέναντι από τον Πιατόφ.

Ο Βέλγος πήρε το… αίμα του του πίσω με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48′, όταν και άνοιξε το σκορ με υπέροχο μακρινό σουτ. Θα μπορούσε να είχε πανηγυρίσει και στο 69′ το… μισό γκολ, όμως, ο Στέρλινγκ κατάφερε να αστοχήσει μπροστά από το τέρμα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η Σίτι έφτασε ξανά κοντά στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος. Ο Σανέ “κέρδισε” το πέναλτι και ο Αγουέρο από την άσπρη βούλα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πιατόφ, ο οποίος έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Το 2-0 άργησε, αλλά ήρθε. Με τη συμπλήρωση 90 λεπτά αγώνα ο Μπερνάρντο Σίλβα μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον αμαρκάριστο Στέρλινγκ. Αν και το τέρμα ήταν κενό, ο Αγγλος επιθετικός παραλίγο να αστοχήσει και πάλι, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.