Σαχτάρ… απ’ τα παλιά

Με νίκη συνδυάστηκε η επιστροφή της Σαχτάρ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, 2-1 επί της Νάπολι για το 6ο γκρουπ.

Με νίκη συνδυάστηκε η επιστροφή της Σαχτάρ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, 2-1 επί της Νάπολι για το 6ο γκρουπ. Η ομάδα του Ντόνετσκ αγωνίστηκε στο Χάρκοβο, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο να «καθαρίσει» τους Ιταλούς και να πάρει προβάδισμα στη «μάχη» της πρόκρισης όσο νωρίς κι αν είναι ακόμη.

Ο Τάισον στο 15′ άνοιξε το σκορ και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Οι «παρτενοπέι» πίεσαν με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, αλλά το γκολ ήρθε ξανά για τη Σαχτάρ.

«Δράστης» ο Φερέιρα, ο οποίος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι στο 58′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έκανε πιο γερές τις βάσεις για τη νίκη. Αμέσως μετά το 2-0 ο Σάρι έριξε στον αγώνα τον Μέρτενς και ο Βέλγος άσος στο 71′ κέρδισε πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Μίλικ για να μειώσει σε 2-1.

Αυτό ήταν, ωστόσο και το τελικό αποτέλεσμα, αν και οι Ουκρανοί «άγγιξαν» το 3-1 στο 83′, όταν ο Κοβαλένκο σημάδεψε το δοκάρι του Πέπε Ρέινα.

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Πάουλο Φονσέκα): Πιάτοφ, Σρνα, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Όρντετς 990’+2′ Κοτσολάβα), Μάρλος (77′ Κοβαλένκο), Στεπανένκο, Τάισον, Μπερνάρντ, Φρεντ, Φερέιρα (88′ Ντεντίνιο)

Νάπολι (Σάρι): Πέπε Ρέινα, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Χισάι, Γκουλάμ, Χάμσικ (60′ Μέρτενς), Ζιελίνσκι (67′ Άλαν), Ντιαβαρά, Χοσέ Καγεχόν, Ινσίνιε, Μίλικ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.