Παρί πέντε ταχυτήτων!

Η Παρί Σεν Ζερμέν πραγματοποίησε περίπατο κόντρα στη Σέλτικ, την οποία νίκησε 5-0 στη Γλασκώβη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πραγματοποίησε περίπατο κόντρα στη Σέλτικ, την οποία νίκησε 5-0 στη Γλασκώβη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι μπήκε στο ματς με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 19ο λεπτό με τον Νεϊμάρ. 

Μάλιστα, αυτό το γκολ συνοδεύτηκε από ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό καθώς ο Βραζιλιάνος, όπως και με την Μπαρτσελόνα, το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ το είχε σημειώσει κόντρα στη Σέλτικ. 

Τέσσερα λεπτά μετά τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου η Παρί κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Εμπαπέ να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τη φανέλα των Παριζιάνων. 

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με αέρα τριών τερμάτων καθώς πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Καβάνι ευστόχησε σε πέναλτι και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.  

Το 4-0 διαμόρφωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 83ο λεπτό ο Λούστιγκ με αυτογκόλ έπειτα από γύρισμα του Ντράξλερ από τα δεξιά ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καβάνι με τρομερή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.