Ζέσους: «Δεν πρόκειται να υποβιβάσω τον Ολυμπιακό»

Ο Ζόρζε Ζέσους εξήγησε πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είναι τελικός για την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, όμως ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υποτιμήσει τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ζόρζε Ζέσους εξήγησε πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είναι τελικός για την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, όμως ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υποτιμήσει τους «ερυθρόλευκους». 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντας πως δεν πρόκειται να επηρεάσει την ομάδα του, αλλά και στο ματς προ τετραετίας που ήταν στην Μπενφίκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: 

Για το τι πρέπει να κάνει η Σπόρτινγκ για να ξεκινήσει με το δεξί:
«Γνωρίζουμε πολύ καλά το θέμα που τέθηκε για τον κόσμο και την καυτή ατμόσφαιρα. Η ομάδα μας έχει συνηθίσει να παίζει σε τέτοια γήπεδα και ατμόσφαιρες. Έχουν μάθει να παίζουν σε τέτοιες καταστάσεις. Σίγουρα θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά εμάς δεν θα μας ενοχλήσει η ατμόσφαιρα. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι το επίπεδο των παικτών που εμπιστευόμαστε πλήρως και ελπίζουμε να βγούμε αύριο νικητές και να ξεκινήσουμε με το δεξί». 

Για το αν βλέπει το παιχνίδι ως τελικό: «Μπορεί να είναι ένα ματς, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι τελικός. Δεν θα ξεχωρίσω τον Ολυμπιακό από τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν πρόκειται να τον υποβιβάσω. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και έτσι το βλέπουμε. Όσο δύσκολο είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τόσο δύσκολο θα είναι με την Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα. Παίζουμε με κορυφαίες ομάδες. Όσο για το φαβορί δεν θα πω ότι υπάρχει φαβορί, όπως και για το επόμενο ματς που θα παίξουμε με την Μπαρτσελόνα, δεν θα πω ότι η Μπάρτσα είναι φαβορί. Σχετικά με το τελευταίο σας ερώτημα, ο κ. Χάσι γνωρίζει την Σπόρτινγκ, γιατί μεταξύ άλλων είχαμε παίξει εναντίον του όταν ήταν πέρσι στην Λέγκια Βαρσοβίας». 

Για το αν θα διαφοροποιήσει την ενδεκάδα λόγω τραυματισμών: «Και αναφερόμαστε στον Πιτσίνι. Έχουμε εναλλακτικές. Μπορούμε να βάλουμε και τον Ριστόφσκι. Θα περιμένουμε έως αύριο να δούμε αν θα είναι έτοιμος ο Πιτσίνι».

Για τον Μπας Ντοστ: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω από τώρα. Εύχομαι να είναι τόσο αποτελεσματικός. Βεβαίως η διαφορά του πορτογαλικού πρωταθλήματος με την Ευρώπη είναι μεγάλη. Ο παίκτης γνωρίζει το πορτογαλικό πρωτάθλημα, η Ευρώπη είναι κάτι διαφορετικό. Θα δούμε…».

Για το προ τετραετίας ματς, όταν ήταν στη Μπενφίκα:
«Όσον αφορά εκείνο το ματς με τον Ολυμπιακό, ήταν όπως είπατε πριν από τέσσερα χρόνια και ήταν ένα τελείως διαφορετικό ματς από αυτό που θα δούμε αύριο. Μιλάμε πλέον σε διαφορετικές συνθήκες τώρα και ο Ολυμπιακός έχει άλλους παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει πάντοτε μεγάλη δημιουργικότητα και φαντασία. Έχει παίκτες όπως τον Φορτούνη, τον Καρσελά, τον Οφόε και τον Μάριν που δίνουν φαντασία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Από τότε το είχε αυτό το στοιχείο η ελληνική ομάδα. Εμείς ξέρουμε πώς να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.