Τι ...ανακοίνωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στον κόσμο με τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τι …ανακοίνωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στον κόσμο με τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Πολωνός στράικερ, στο 28ο λεπτό του χθεσινού ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε τον Γιάν Όμπλακ με μία υπέροχη εκτέλεση φάουλ, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη με 1-0.

Αμέσως μετά το γκολ, ο «μπόμπερ» της Μπάγερν πήρε την μπάλα και την τοποθέτησε κάτω από την φανέλα του, ενώ έβαλε τον αντίχειρα στο στόμα του. Δεν ήθελε για να καταλάβει κανείς το νόημα και μετά το τέλος του αγώνα, ο Λεβαντόφσκι έκανε την αποκάλυψη ότι η σύντροφός του Άννα θα φέρει σε μερικούς μήνες στην ζωή το πρώτο παιδί του ζευγαριού.

«Ήθελα να δείξω ότι η γυναίκα μου είναι έγγυος. Είναι στον πέμπτο μήνα. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Πάντα ήθελα να αποκαλύψω μέσα στο γήπεδο ότι η γυναίκα μου περιμένει παιδί», είπε συγκεκριμένα ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος δεν είχε αποκαλύψει το μυστικό ούτε καν στους συμπαίκτες του.

Ο προπονητής του Κάρλο Αντσελότι ήταν χαρούμενος με τα νέα, τονίζοντας ότι το γεγονός ότι ο παίκτης θα γίνει πατέρας θα τον κάνει ακόμα καλύτερο:

«Όταν γίνεσαι πατέρας έχεις μεγαλύτερο κίνητρο και αυτό θα γίνει με τον Λεβαντόφσκι».

Πάντως, ήδη ο Πολωνός διανύει άλλη μία εκπληκτική σεζόν, καθώς το γκολ του με την Ατλέτικο ήταν το 17ο σε 21 επίσημα ματς φέτος, ενώ ήταν το 37ο σε 58 ματς Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν και το 84ο σε 121 αγώνες στην καριέρα του με τους Βαυαρούς.