Πρώτη και... τελευταία απώλεια βαθμών για την Ατλέτικο στον 4ο όμιλο, ήττα με 1-0 από την Μπάγερν, χωρίς συνέπειες για τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρώτη και… τελευταία απώλεια βαθμών για την Ατλέτικο στον 4ο όμιλο, ήττα με 1-0 από την Μπάγερν, χωρίς συνέπειες για τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γερμανοί πήραν ουσιαστικά μια νίκη γοήτρου, καθώς η πρωτιά στο γκρουπ είχε κριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική.

Μπορεί η Ατλέτικο να μετρούσε μόνο νίκες ως τώρα, αλλά αν η Μπάγερν δεν είχε χάσει από τη Ροστόφ στη Ρωσία, τώρα θα έπαιρνε το καλό εισιτήριο του ομίλου για τους «16».

Ο Λεβαντόφσκι ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 28′. Είναι το πέμπτο φετινό γκολ στη διοργάνωση για τον Πολωνό, ο οποίος βρήκε δίχτυα απέναντι σε όλες τις ομάδες στον όμιλο.

Μπάγερν (Αντσελότι): Νόιερ, Ραφίνια, Χούμελς, Αλάμπα, Ρόμπεν (83′ Κίμιχ), Βιδάλ, Ντάγκλας Κόστα (87′ Χάβι Μαρτίνεθ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Χουάν Μπερνάτ, Ρενάτο Σάντσες, Λεβαντόφσκι (80′ Μίλερ)

Ατλέτικο (Σιμεόνε): Όμπλακ, Γοδίν, Βρσάλκο, Σάβιτς, Ερναντέζ, Γκάμπι, Γκαϊτάν (60′ Κορέα), Σαούλ, Κόκε (68′ Παρτέι), Καράσκο (60′ Γκαμεϊρό), Γκριζμάν