Δεν “καθάρισε” και την “καθάρισε”

Η Γκλάντμπαχ κρατούσε την τύχη στα χέρια της, έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα που απέκτησε από το 32' και τελικά... πλήρωσε την αστοχία της με την ισοφάριση από τη Σέλτικ (1-1).

Η Γκλάντμπαχ κρατούσε την τύχη στα χέρια της, έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα που απέκτησε από το 32′ και τελικά… πλήρωσε την αστοχία της με την ισοφάριση από τη Σέλτικ (1-1). Οι Γερμανοί αν είχαν καταφέρει να διατηρήσουν μέχρι το τέλος το προβάδισμα, τότε θα παρέμεναν σε απόσταση αναπνοής από τη Σίτι. Πλέον οι Αγγλοι έχουν πάρει αέρα τριών βαθμών και σε περίπτωση ισοβαθμίας λογικά θα υπερτερούν μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Η Σέλτικ στο 24′ με σουτ του Σινκλέρ και η Γκλάντμπαχ στο 65 από προσπάθεια του Χαν.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και στο 32′ μετέτρεψαν την υπεροχή τους σε γκολ με ωραίο συνδυασμό και σουτ του Στιντλ. Εχασαν πολλές ευκαιρίες για να κάνουν το 2-0 και γενικά να “καθαρίσουν” από νωρίς τη νίκη.

Οταν όμως δεν το κάνεις αυτό, τις περισσότερες φορές το “πληρώνεις” κιόλας. Αυτό συνέβη και την Τρίτη το βράδυ αφού οι Σκωτσέζοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 76′ με πέναλτι του Ντεμπελέ και παρέμειναν… ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.