Η Μπάγερν χωρίς να δυσκολευτεί συνέτριψε την Αϊντχόφεν με 4-1 και συνεχίζει να... καταδιώκει την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Μπάγερν χωρίς να δυσκολευτεί συνέτριψε την Αϊντχόφεν με 4-1 και συνεχίζει να… καταδιώκει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Βαυαροί για 14ο σερί παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ βρήκαν δίχτυα και μάλιστα με τέσσερις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Οι Ολλανδοί βρήκαν τρόπο να απειλήσουν για λίγα λεπτά και το σημείωσαν ένα γκολ, όμως, όταν το σύνολο του Αντσελότι σοβαρεύτηκε διέλυσε τα όνειρα τους για το θετικό αποτέλεσμα.

Στον… ύπνο

Οταν παίζεις με την Μπάγερν δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε δευτερόλεπτο. Αυτό το κατάλαβαν γρήγορα οι παίκτες του Κοκού, καθώς στο 13′ ο Ρόμπεν εκτέλεσε γρήγορα το κόρνερ, μαζί με τον Μίλερ έπιασαν στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και το αποτέλεσμα ήταν ο τελευταίος με διπλή προσπάθεια να κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να ανεβάσουν πιο ψηλά τις γραμμές τους, αλλά και πάλι οι Βαυαροί βρήκαν τρόπο για να τους τιμωρήσουν. Βγήκαν στην αντεπίθεση, ευνοήθηκαν από τις κόντρες και ο Κίμιχ με κεφαλιά πάνω στη γραμμή δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη “στρογγυλή θεά” στα δίχτυα και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδος του.

Στο τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους η Αϊντχόφεν… ξύπνησε και απείλησε τον Νόιερ, ο οποίος είδε δύο φορές την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του. Μπορεί στη μία να μη μέτρησε το γκολ για οφσάιντ σε μία οριακή φάση, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο Νάρσιχ με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Γερμανό γκολκίπερ και μείωσε σε 2-1.

Χωρίς να ιδρώσει

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να απειλήσουν, ενώ μέχρι το 48′ είχαν φτάσει δύο φορές κοντά το 3-1. Αυτό τελικά το πέτυχε ο Λεβαντόφσκι στο 59′ με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από απόκρουση του Ζουτ στο σουτ του Ρόμπεν. Ο τελευταίος δεν… λυπήθηκε την πρώην του ομάδα και εκτός από δημιουργός δύο τερμάτων πρόσθεσε το όνομα του και στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 με κεφαλιά.