Ρότζερς: «Τριάδα παγκόσμιας κλάσης»

Στην ευτυχία της Μπαρτσελόνα να έχει στο ρόστερ της τους Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ στάθηκε ο Μπρένταν Ρότζερς μετά τη συντριβή της Σέλτικ στο «Καμπ Νου».

Στην ευτυχία της Μπαρτσελόνα να έχει στο ρόστερ της τους Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ στάθηκε ο Μπρένταν Ρότζερς μετά τη συντριβή της Σέλτικ στο «Καμπ Νου». Ο προπονητής των Σκοτσέζων υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει σκοπό να μάθει… πολλά στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο ξεκίνησε για την ίδια με το «βαρύ» 7-0 στη Βαρκελώνη.

«Είναι πολύ ιδιαίτεροι παίκτες, έχουν απίστευτη κίνηση και ταχύτητα. Είναι πολύ δύσκολο να τους σταματήσεις, επειδή είναι παγκόσμιας κλάσης» είπε ο προπονητής της Σέλτικ για την επιθετική τριάδα της Μπαρτσελόνα και συμπλήρωσε για τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση:

«Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους, αλλά έχουν τόσο μεγάλη ποιότητα και ταχύτητα, που δεν τα καταφέραμε. Κινούν την μπάλα γύρω τόσο γρήγορα, είναι στην κορυφή του παιχνιδιού. Εμείς πάμε για να προσπαθήσουμε και να μάθουμε πολλά σε αυτή τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι ντροπή να χάνεις 7-0 εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.