Ξέσπασε στη Σέλτικ

Η Μπαρτσελόνα διέσυρε τη Σέλτικ (7-0) και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα διέσυρε τη Σέλτικ (7-0) και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Καταλανοί έδειξαν πως άφησαν γρήγορα πίσω τους την εντός έδρας ήττα από την Αλαβές και αντάμειψαν με θέαμα τους φιλάθλους τους που… πίκραναν πριν λίγα 24ωρα. Ο Νεϊμάρ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης με συμμετοχή στα πρώτα πέντε τέρματα της ομάδος του.

Η Σέλτικ “έχασε” το πέναλτι στο 24′ και δύο λεπτά αργότερα, κάθε ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα. Στο τέλος οι Σκωτσέζοι έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας γνωρίσει την πιο βαριά ήττα στην ευρωπαϊκή της ιστορία.

Αυτό ήταν το πέμπτο χατ τρικ του Μέσι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το συνδύασε με την πιο ευρεία νίκη της Μπαρτσελόνα στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Νεϊμάρ, Μέσι και γκολ…

Χρειάστηκαν μόλις τρία λεπτά για να ανοίξει λογαριασμό στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ο Λιονέλ Μέσι. Ο Νειμάρ με κάθετη μπαλιά έβγαλε σε θέση βολής τον Αργεντινό άσο, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία και με σουτ έκανε πολύ γρήγορα το 1-0 για την πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Η Σέλτικ είχε τη “χρυσή” ευκαιρία να φέρει στα ίσια το ματς στο 24′, όταν ο τερ Στέγκεν ανέτρεψε τον Ντεμπελέ μέσα στην περιοχή. Ο Γερμανός διόρθωσε το λάθος του αποκρούοντας το πέναλτι που εκτέλεσε ο 20χρονος Γάλλος. Σα να μην έφτανε αυτό για το σύνολο του Ρτότζερς, ήρθε και το δεύτερο γκολ του Μέσι στο ματς τρία λεπτά αργότερα. Μέσι και Νεϊμάρ συνδυάστηκαν για ακόμα μία φορά άψογα, “εξουδετέρωσαν επτά παίκτες της Σέλτικ, πριν ο Μέσι με κοντινό πλασέ κάνει το 2-0.

Ασταμάτητο… MSN

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι και μέσα σε ένα δεκάλεπτο πανηγύρισαν τρία γκολ. Την αρχή έκανε ο κορυφαίος του αγωνιστικού χώρου. Ο Νεϊμάρ με φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στη συνέχεια φρόντισε να… πάει και πάλι στη θέση του δημιουργού. Ο Βραζιλιάνος με σέντρα από αριστερά στο 59′ βρήκε τον Ινιέστα στην κίνηση και ο αρχηγός των “Μπλαουγκράνα” χωρίς να διστάσει “κεραυνοβόλησε” τον ντε Βρίες. Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων δεν πρόλαβαν να καθίσουν στη θέση τους, αφού λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Σουάρες γύρισε από δεξιά και ο Μέσι με προβολή ολοκλήρωσε το χατ τρικ (60′).

Οποιος περίμενε πως οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε θα σταματούσαν, διαψεύστηκε παταγωδώς. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Σουάρες. Ο Ουρουγουανός στο 75′ -και πάλι από ασίστ του Νεϊμάρ- στόπαρε και με γυριστό σουτ έκανε έξι τα τέρματα της ομάδος του και στο 88′ από πάσα του Μέσι δε δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 7-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.