Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί και στη ρεβάνς με τον Άγιαξ, με την ίδια ενδεκάδα και την ίδια φιλοσοφία, που αγωνίστηκε στο Άμστερνταμ, κόντρα στους Ολλανδούς.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί και στη ρεβάνς με τον Άγιαξ, με την ίδια ενδεκάδα και την ίδια φιλοσοφία, που αγωνίστηκε στο Άμστερνταμ, κόντρα στους Ολλανδούς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του «Δικέφαλου» του Βορρά, καθώς θεωρεί πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι συγκεκριμένοι παίκτες βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. 

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να προσέξουν ιδιαίτερα τα αμυντικά τους καθήκοντα, καθώς δε θέλει ο ΠΑΟΚ να δεχτεί κάποιο γκολ, που θα δώσει προβάδισμα πρόκρισης στους Ολλανδούς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ καταστρώνει τα πλάνα του για τη ρεβάνς της Τούμπας και παράλληλα ξεκαθαρίζει στους παίκτες του, πως δεν έχει κριθεί τίποτα, παρά την ισοπαλία 1-1 στο πρώτο ματς. 

Τις επόμενες ημέρες θα δει σε ποιους από τους νεοαποκτηθείς παίκτες, μπορεί να υπολογίζει, προκειμένου να έχει περισσότερες λύσεις στον πάγκο, εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ο 39χρονος τεχνικός πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση, αρκεί να ακολουθήσει το αγωνιστικό της πλάνο και στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης.