Ο Βλάνταν Ίβιτς θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ, μετά το 1-1 του ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ και φέρεται να μην επαναπαύεται, σχετικά με την υπόθεση πρόκριση.

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ, μετά το 1-1 του ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ και φέρεται να μην επαναπαύεται, σχετικά με την υπόθεση πρόκριση. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά πήρε προβάδισμα μετά την ισοπαλία στο «Amsterdam Arena», όμως ο Σέρβος τεχνικός θεωρεί πως δεν έχει κριθεί τίποτα και πως οι παίκτες του θα έχουν δύσκολο έργο στη ρεβάνς, το γηπέδου της Τούμπας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» θα προσπαθήσει να προετοιμάσει ψυχολογικά τους παίκτες του, για το συγκεκριμένο ματς, έχοντας στο μυαλό του και το πάθημα από τους Ολλανδούς πριν έξι χρόνια, όταν ο ΠΑΟΚ είχε αποκλειστεί μετά από ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 στην Τούμπα. Ο Ίβιτς δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Εντός των επομένων ημερών θα ξεκαθαρίσει το αν μπορεί να υπολογίζει στους Κάνιας και Μπίσεσβαρ, οι οποίοι θαπ προσπαθήσουν να ανεβάσουν στροφές, ενώ εκτός «μάχης» έχει τεθεί ο τραυματίας, Βαρέλα.