Στο Μόναχο στρέφονται τα βλέμματα των Ευρωπαίων φιλάθλων, καθώς η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στον επαναληπτικό ημιτελικό του 1-0 στο “Βιθέντε Καλντερόν”, πριν μια εβδομάδα (21:45).

Στο Μόναχο στρέφονται τα βλέμματα των Ευρωπαίων φιλάθλων, καθώς η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στον επαναληπτικό ημιτελικό του 1-0 στο “Βιθέντε Καλντερόν”, πριν μια εβδομάδα (21:45). Οι Βαυαροί θέλουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Μιλάνου όπου θα περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους από τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι. Από την πλευρά τους, οι “ροχιμπλάνκος” θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ από την πρώτη αναμέτρηση και να κάνουν μια ακόμα έκπληξη στην εφετινή σεζόν, φτάνοντας στον μεγάλο τελικό. 

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα έχει στη διάθεσή του τον Ντιέγκο Γκοντίν, ο οποίος απουσίασε από το πρώτο ματς των δυο ομάδων και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα. Από την άλλη πλευρά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα σκέφτεται να παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα, με μοναδικό στόχο ένα γρήγορο γκολ, που θα διώξει το άγχος από τους παίκτες του.