Ήττες για Ερυθρό Αστέρα και Τότεναμ, νίκη για την Μπάγερν Μονάχου είχε το «μενού» του περασμένου διημέρου για τους αντιπάλους των «Ερυθρολεύκων» στους ομίλους του Champions League.

Από τους τρεις αντιπάλους του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, μόνο η Μπάγερν Μονάχου «χαμογέλασε» το διήμερο που πέρασε. Ο Ερυθρός Αστέρας, επόμενος αντίπαλος των «Ερυθρολεύκων»,  γνώρισε την πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα Σερβίας, χάνοντας το ντέρμπι από την Παρτίζαν με 2-0. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει 18 βαθμούς σε 7 αναμετρήσεις, με την Μπάτσκα Τόπολα να προπορεύεται έχοντας 21 βαθμούς αλλά σε 9 αγώνες. 



Η Τότεναμ γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στη Premier League με 2-1 στην έδρα της Λέστερ και πλέον έχει υποχωρήσει στην 7η θέση, έχοντας 10 βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. 




H Μπάγερν Μονάχου δεν είχε προβλήματα με την Κολωνία, επικρατώντας εντός έδρας με 4-0 των «Τράγων» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι πρωταθλητές έχουν συγκομιδή 11 βαθμών και βρίσκονται στο -2 από την κορυφή, στην οποία «κατοικοδρεύει» η Λειψία.