Ο Ντάνι Μακέλι θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Ντάνι Μακέλι θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Ολλανδός διαιτητής έχει σφυρίξει άλλες τρεις φορές κατά το παρελθόν αγώνα των Πειραιωτών. Η πρώτη ήταν στις 26 Φεβρουαρίου 2015, στην εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Ντνίπρο για το Europa League, ενώ η δεύτερη ήταν στις 9 Μαρτίου 2017 στην επίσης εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μπεσίκτας, για το Europa League.

Η τρίτη ήταν στις 22 Αυγούστου του 2017, στην εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Ριέκα για τα play off του Champions League. Βοηθοί του θα είναι οι Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέιγκστρα, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κέβιν Μπλομ. Ο Γιόχεμ Καμπχάουζ θα είναι ο υπεύθυνος VAR, με βοηθό τον Μπας Νίχαους. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Λέσλι Ιρβάιν (Βόρεια Ιρλανδία), ενώ παρατηρητής UEFA θα είναι ο Κλοντ Ρουναβό (Γαλλία).