Τέλος ο Κόβατς από τη Μπάγερν που θα έχει υπηρεσιακό με τον Ολυμπιακό! Η Τότεναμ υπό πίεση και ο Ερυθρός Αστέρα σταθερά στην κορυφή του πρωταθλήματος Σερβίας. Δείτε τί έκαναν οι αντίπαλοι των "ερυθρόλευκων" το Σαββατοκύριακο.

Η Μπάγερν υπό κρίση, η Τότεναμ υπό πίεση και ο Ερυθρός Αστέρα σταθερά στην κορυφή του πρωταθλήματος Σερβίας. Δείτε τί έκαναν οι αντίπαλοι των “ερυθρόλευκων” το Σαββατοκύριακο.

Παραμένει σε πίεση ο Ποτσετίνο

Η Τότεναμ πήγε στο Γκούντισον Παρκ για να ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά και κατάφερε να προηγηθεί με τον Ντέλε Άλι στο 63′ ύστερα από ασίστ του Σον. Η ομάδα του Ποτσετίνο έδειχνε να ελέγχει το ματς, αλλά στο 79′ ήρθε η αποβολή του Νοτιοκορεάτη όταν έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Αντρέ Γκόμες προκαλώντας έναν σοκαριστικό τραυματισμό. 

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα, η Έβερτον πίεσε και κατάφερε εν τέλει να ισοφαρίσει στο 7ο από τα 12 λεπτά των καθυστερήσεων λόγω του VAR. Δράσης ήταν ο Τοσούν με κεφαλιά ύστερα από ασίστ του Ντιν. 

Η Μπάγερν σε κρίση πριν τον Ολυμπιακό

Tη βαρύτερη ήττα της σύγχρονης ιστορίας της στην Μπουντεσλίγκα γνώρισε η Μπάγερν στη Φρανκφούρτη, λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Μόναχο. Η Άιντραχτ δεν έδειξε οίκτο στους Βαυαρούς, που από το 9’ αγωνίστηκε με ποδοσφαιριστή λιγότερο λόγω της αποβολής του Μπόατενγκ και τους συνέτριψε με το εκκωφαντικό 5-1! Αποτέλεσμα που έφερε και το τέλος του Νίκο Κόβατς από την ομάδα. Έτσι η Μπάγερν θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Στο 25’ ο Φίλιπ Κόστιτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους προκαλώντας παροξυσμό στις κερκίδες και οκτώ λεπτά μετά ο Τζιμπρίλ Σόου διπλασίασε τα τέρματα της Άιντραχτ. Ελπίδες ανάκαμψης έδωσε στο 37’ ο Λεβαντόφσκι ωστόσο η συγκεκριμένη φιλοδοξία αποδείχτηκε ουτοπική. Αρκεί κάποιος να δει πως η ομάδα της Φρανκφούρτης τελείωσαν το ματς με 17 τελικές από τις οποίες οι έντεκα ήταν στην εστία έναντι έντεκα και τριών αντίστοιχα για την Μπάγερν. Και μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως αν δεν ήταν ο Μάνουελ Νόιερ το … κοντέρ θα είχε ξεφύγει ακόμη περισσότερο! 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Άιντραχτ συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 49’ ο Ντέιβιντ Άμπραχαμ έκανε το 3-1. Το 4-1 σημείωσε στο 61’ ο Μάρτιν Χίντερεγκερ και το … κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους έβαλε ο 85’ ο Γκονζάλο Πανσιένσια. Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα με το τέλος του αγώνα, με τον Αλάμπα κι ορισμένους συμπαίκτες του να απολογούνται ενώπιον των οπαδών της Μπάγερν που ταξίδεψαν μέχρι τη Φρανκφούρτη για να υποστηρίξουν την ομάδα τους κι υπέστησαν μια άνευ προηγουμένου «ψυχρολουσία». 

Παρέμεινε στην κορυφή ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Προλετέρ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος Σερβίας. Ο Αστέρας έχασε πολλές ευκαιρίες μέχρι να ανοίξει το σκορ. Τα κατάφερε τελικά στο δεύτερο ημίχρονο με σκόρερ τους Ματέο Γκαρσία (59′) και Μποάτσι (89′).