Στην ανάγκη να ξαναβρεί την καλή αγωνιστική εικόνα της απέναντι στους "Ερυθρόλευκους" αναφέρθηκε ο υπηρεσιακός προπονητής της Μπάγερν Μονάχου εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Τετάρτη (6/11) τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League έχοντας στον πάγκο της τον Χάνζι Φλικ, μετά την αποπομπή του Νίκο Κόβατς. Ο υπηρεσιακός προπονητής των Βαυαρών αναφέρθηκε στην ανάγκη που έχει η πρωταθλήτρια Γερμανίας να παρουσιάσει καλή αγωνιστική εικόνα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. 

“Μαρτίνεθ και Μίλερ θα ξεκινήσουν βασικοί, δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα. Πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να αμυνόμαστε ψηλά στο γήπεδο και να την ανακτούμε γρήγορα. Αυτό χαρακτηρίζει την Μπάγερν τα τελευταία χρόνια. Ο Νίκο Κόβατς έχει τον σεβασμό μου. Αποχαιρέτησε σαν κύριος σήμερα το πρωί την ομάδα. Ήταν δύσκολο για εμένα να αναλάβω επειδή προκάτοχός μου είναι ο Κόβατς, αλλά είμαι απόλυτα έτοιμος για την πρόκληση. Έχω εξαιρετική σχεση με τους παίκτες. Πρέπει να βρούμε την αυτοπεποίθηση μας στα επόμενα δύο παιχνίδια”.