Παρακολουθήστε ζωντανά τη συνέντευξη τύπου με Πέδρο Μαρτίνς και Κώστα Τσιμίκα εν όψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου.

Το novasports.gr σας μεταφέρει τα λεγόμενα των Πέδρο Μαρτίνς και Κώστα Τσιμίκα λίγο πριν την αυριανή αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για την 4η αγωνιστική του Champions League. 

Κώστας Τσιμίκας:

Θέλω κυρίως να τα πάει καλά η ομάδα μας και μετά κοιτάζω τον εαυτό μου. Στόχος μας είναι η νίκη! 

Σίγουρα η Μπάγερν θα ακολουθήσει το πλάνο του προηγούμενου προπονητή. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. 

Κάναμε προπόνηση όλη την εβδομάδα και τα ανάλογα πλάνα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε κερδίσει ομάδες με ανάλογη δυναμική και ελπίζουμε να συμβεί κάτι ανάλογο αύριο.

Ήταν ένα όνειρο ζωής όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά δεν μου λέει κάτι περισσότερο. Θα προσπαθήσω να το χαρώ όσο το δυνατόν περισσότερο. 

Πέδρο Μαρτίνς: 

Δεν θεωρώ πως θα υπάρξουν πολύ μεγάλες αλλαγές γιατί ο νέος προπονητής δεν είχε τον χρόνο. Η φιλοσοφία θα είναι η ίδια, ίσως υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα, δεν μπορούμε να ξέρουμε την ενδεκάδα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν περιμένουμε τεράστιες αλλαγές.

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει ικανοποίηση από το πρώτο παιχνίδι γιατί η ομάδα έχασε. Αυτό που ελπίζουμε από τον αυριανό αγώνα είναι να έχουμε την ίδια πληρότητα που νιώσαμε μετά το πρώτο παιχνίδι. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, η Μπάγερν έχει αλλάξει προπονητή και θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα όσο ταχύτερα γίνεται. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το πρώτο παιχνίδι, γιατί χάσαμε. 

Αν δεν νιώθουμε εμείς αυτοπεποίθηση ποιος θα το κάνει; Πιστεύουμε στον ευατό μας, οι φιλοδοξίες μας είναι τεράστιες και θέλουμε να γράψουμε ιστορία στο Αλιάνζ Αρίνα. Πρέπει να παίξουμε με ψυχή, να έχουμε υπομονή όταν θα πιεστούμε από την Μπάγερν, για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. 

Πιστεύω στην ποιότητα της ομάδας και του ρόστερ. Επιλέγω πάντα τους κατάλληλους παίκτες με βάση τον αντίπαλο. Θα μπορούσατε να ξέρετε από τώρα ποιοι θα είναι οι ένδεκα παίκτες, αλλά δεν θα το κάνω. Υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνη στο Ρέντη, γιατί έχει χτιστεί ένα υγιές περιβάλλον και δε θέλω να χαθεί αυτή η κατάσταση.

Είναι πολύ πιθανό να είναι μέρος του παιχνιδιού μας αύριο ο Ματιέ. Είναι σε καλή καταάτσαση και έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό. Χρησιμοποιήθηκε στην Ξάνθη κυρίως στα τελευταία λεπτά γιατί ήταν πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης, μόνο για δέκα λεπτά για να μας βοηθήσει κυρίως από στατικές φάσεις. Όμως πλέον είναι σε καλή κατάσταση και είναι μια από τις επιλογές.