Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι ο πιο δυνατός κρίκος στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για το παιχνίδι με την Μπάγερν! 

Μετράει 18 εμφανίσεις στα 18 επίσημα ματς του Ολυμπιακού. Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της λειτουργιας της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς αν και ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία του και δουλεύει για να βελτιωθεί. 

Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε στο novasports.gr λίγο πριν την αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο για το Champions League, δείχνοντας από η μία πλευρά χαρούμενος για το μεγάλο ματς, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης που πρέπει να παρουσιάσει ο ίδιος, αλλα και οι συμπαίκτες του. 

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αν και η Μπάγερν δεν είναι στα καλύτερα της. Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, είναι μια ευκαιρία να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο.”

Τα παιχνίδια του Champions League αποτελούν τη μαρκίζα κάθε σεζόν και φυσικά ο Ντανιέλ Ποντένσε περιμένει πως και πως την αποψινή δοκιμασία:

“Ανυπομονώ καθώς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Βρισκόμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Πρόκειται για ένα σπουδαίο γήπεδο, όμως κι εμείς στην έδρα μας αποδείξαμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε επί ίσοις όροις την Μπάγερν. Θα μπορούσαμε να έχουμε ανατρέψει την κατάσταση και να παίρναμε ακόμα και τους τρεις βαθμούς”