Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Μόναχο απέναντι στην "αναστατωμένη" από τις τελευταίες εξελίξεις, Μπάγερν και θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι αποδόσεις που αφορούν τα όποια επιτεύγματα των “ερυθρόλευκων” από το “Πάμε Στοίχημα” του ΟΠΑΠ στο πρακτορείο είναι δελεαστικές!
 
Η τέταρτη αγωνιστική του Champions League συμπεριλαμβάνει το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Μόναχο απέναντι στη Μπάφερν η οποία θα τον υποδεχθεί με υπηρεσιακό προπονητή μετά την πεντάρα από την Άιντραχτ και την απόλυση του Νίκο Κόβατς. Έτσι, ο παθιασμένος Ολυμπιακός βλέπει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα.
 
Το σημείο “2” του Ολυμπιακού σε στοίχημα χωρίς ισοπαλία θα το βρείτε σε απόδοση (7,25) ενώ το να προηγείται ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο σε απόδοση (7,00). Με λίγο ρίσκο παραπάνω, η προοπτική νίκης του  Ολυμπικού με ένα γκολ διαφορά, η συγκεκριμένη προσφορά από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ στο πρακτορείο, προσφέρεται στο (10,25).
 
Η Μπάγερν δεν είναι στην καλύτερη της κατάσταση, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα μπει συγκεντρωμένος στο ματς με το μυαλό στο να κρατήσει το ρυθμό στα δικά του επίπεδα. 
Εφόσον τα καταφέρει τότε δύσκολα θα μπει ένα γκολ στα πρώτα λεπτά, οπότε στο ενδεχόμενο να υπάρξει γκολ  αμέσως μετά το πρώτο  εικοσάλεπτο, και συγκεκριμένα στο δεκάλεπτο 21-30,  η σχετική απόδοση είναι στο 5,00, ενώ το πρώτο γκολ στο δεκάλεπτο 31-40 σε απόδοση 6,50!
 
Στην προοπτική, τέλος, να έχουμε Over 2,5 στην αναμέτρηση του Μονάχου και το 3ο τέρμα να επιτευχθεί στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου,  η προσφορά από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ είναι στο ενδαιφέρον (4,87)