Η Μπάγερν Μονάχου δοκιμάζεται στο Λονδίνο κόντρα στη Τσέλσι (25/2, 22:00) και ο προπονητής των Βαυαρών ανυπομονεί για την αναμέτρηση του Στάμφορντ Μπριτζ.

”Οφείλω να απονείμω τα εύσημα στον Φρανκ Λάμπαρντ, έχει φτιάξει μία νέα ομάδα, με γρήγορες αντεπιθέσεις και πάντα ψάχνει το γκολ. Είναι μια ομάδα που μπορεί να σε δυσκολέψει αρκετά, κυρίως όταν αγωνίζεται στην έδρα της”.

”Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τη Λειψία, έχουμε πετύχει γκολ σε όλα μας τα παιχνίδια, είμαστε εντυπωσιακοί σε αυτόν τον τομέα. Ανυπομονώ για τον αγώνα, ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο μπροστά στον πάγκο, έχω έρθει και στο παρελθόν με την Άιντραχτ, θα είναι ξεχωριστό παιχνίδι”.

”Είναι πάντα θετικό να βλέπω τον Φελίπε στην προπόνηση, έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές πιέζεται αρκετά, πάντα προσπαθεί να αφήσει το στίγμα του. Σε ότι αφορά στον Λεβαντόφσκι βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση, είναι σε εκπληκτική φόρμα, είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ελπίζουμε να συνεχίσει το σερί των καλών εμφανίσεων και απέναντι στη Τσέλσι”’.