Η Μπάγερν νίκησε 3-0 την Τσέλσι στο Λονδίνο και μόνο με θαύμα θα χάσει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λίγκ

Σαρωτική η Μπάγερν, επιβλήθηκε 0-3 της Τσέλσι στο «Stamford Bridge» για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λίγκ και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό του Μονάχου.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Γκνάμπρι (2) και Λεβαντόφσκι.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με την κάθε ομάδα να έχει από δύο καλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ. 

Η μεγαλύτερη απ΄ αυτές ανήκει στην Μπάγερν που είχε δοκάρι με τον Μίλερ στο 36΄, ενώ στο 11΄ οι Βαυαροί είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Κομάν, από το σουτ του οποίου η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καμπαγιέρο.

Από την πλευρά της Τσέλσι, στο 34΄ ο Ζιρού δεν μπόρεσε να προλάβει την μπάλα και να την σπρώξει στην άδεια εστία (από την δυνατή πάσα του Μάουντ), ενώ δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Νόϊερ έδιωξε δύσκολα μετά το σουτ του Ζιρού.  

Δύο γρήγορα γκολ

Οι παίκτες της Γερμανικής ομάδας, «κλείδωσαν» τη νίκη με τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχαν στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τον Γκνάμπρι (51΄ και 54΄).

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις προηγήθηκε τρομερή εναλλαγή της μπάλας μεταξύ του Λεβαντόφσκι και του σκόρερ.

Στο 76΄ ο Λεβαντόφσκι εκμεταλλευόμενος την καταπληκτική ατομική ενέργεια του Αλφόνσο Ντεϊβις θα διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 83΄ λόγω της αποβολής του Αλόνσο που χτύπησε εκτός φάσης τον Λεβαντόφσκι.

ΤΣΕΛΣΙ: Καμπαγιέρο, Αθπλικουέτα (73΄ Πέδρο), Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Τζέιμς, Κόβασιτς, Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ (61΄ Γουϊλιαν), Μάουντ, Ζιρού (61΄ Ιμπράχαμ)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Παβάρ, Αλάμπα, Ντέιβις, Τιάγκο (90΄ Γκορέτζκα), Μίλερ, Κομάν (66΄ Κουτίνιο), Γκνάμπρι (85’ Τολισό) Λεβαντόφσκι.