Εντονότατη είναι η κριτική που δέχεται η Μπαρτσελόνα από τα Ισπανικά και διεθνή ΜΜΕ μετά το διασυρμό της από τη Μπάγερν Μονάχου.

Εντονότατη είναι η κριτική που δέχεται η Μπαρτσελόνα από τα Ισπανικά και διεθνή ΜΜΕ μετά το διασυρμό της από τη Μπάγερν Μονάχου. Για ιστορικό εξευτελισμό των Καταλανών και παγκόσμιο σοκ γράφουν τα μίντια σε όλο τον πλανήτη, προσπαθώντας να συνέλθουν από το… σοκ! 

Οι καταλανικές Sport και Μundo Deportivo αναφέρουν πως πρόκειται για ένα ιστορικό εξευτελισμό της Μπαρτσελόνα, στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η αναφορά της Marca, η Equipe αναφέρει: “Ταπεινώθηκε η Μπαρτσελόνα”, ενώ η Αργεντίνικη Ole γράφει: “Ιστορική ταπείνωση της Μπαρτσελόνα από τη Μπάγερν”.

“H Μπαρτσελόνα έγινε ιστορικά ρεζίλι”, είναι ο τίτλος της Gazzetta και ο Guardian κάνει λόγο για… κατεδάφιση της Μπαρτσελόνα από την απίθανη Μπάγερν. 

“H Μπάγερν διέσυρε τη Μπαρτσελόνα σε μια ιστορική νύχτα” είναι ο τίτλος της πορτογαλικής Abola, το ολλανδικό voetbal international αναφέρει πως πρόκειται για μια ιστορική αποτυχία της Μπαρτσελόνα και η γερμανική Bild γράφει: “H νίκη του αιώνα”!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une image pour résumer la soirée du Barça ? ? Reuters⁣⁣

A post shared by L’Équipe (@lequipe) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wir sparen uns an dieser Stelle jegliche Superlative… Foto: Manu Fernandez / AFP

A post shared by BILD FC Bayern (@bild_fcbayern) on