Ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι ήταν συνεπής σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Πολωνό φορ να έχει σκοράρει πλέον σε όλα τα ματς που έχει παίξει! Πολυτιμότερος του ημιτελικού ο Γκνάμπρι με δύο γκολ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι ήταν συνεπής σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Πολωνό φορ να έχει σκοράρει πλέον σε όλα τα ματς που έχει παίξει! Πολυτιμότερος του ημιτελικού ο Γκνάμπρι με δύο γκολ. Ο Λεβαντόφσκι σκοράρει ανελλιπώς από τον Σεπτέμβριο όταν και πέτυχε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (3-0) το πρώτο από τα 15 συνολικά του γκολ, ενώ η αποψινή αντίπαλος της Μπάγερν, Λιόν, πέτυχε συνολικά 14! Ο Λεβαντόφσκι βρίσκεται στο κυνήγι του Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει πετύχει 17 γκολ στο παρελθόν, αλλά σε διπλά παιχνίδια…

Ο Πολωνός πέτυχε το 3ο γκολ των Βαυαρών και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα η Μπάγερν προκρίνεται σε έναν τελικό για 11η φορά στην ιστορία της ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που κατείχε η Μίλαν, ενώ με τα τρία γκολ που σημείωσε απόψε έφτασε συνολικά τα 42 και κυνηγάει το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα που την περίοδο 1999-2000 είχε πετύχει 45, σε μια σεζόν που η διοργάνωση είχε δύο φάσεις ομίλων.

 Τέλος ο Σερζ Γκνάμπρι αναδείχθηκε MVP του ημιτελικού ποζάροντας με το βραβείο του.