Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Χανς - Ντίτερ Φλικ σέβεται την ποιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέρθηκε στη δύναμη του πάγκου, το στυλ που δεν αλλάζει, αλλά και την ετοιμότητα των Μπόατενγκ, Παβάρ.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Χανς – Ντίτερ Φλικ σέβεται την ποιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέρθηκε στη δύναμη του πάγκου, το στυλ που δεν αλλάζει, αλλά και την ετοιμότητα των Μπόατενγκ, Παβάρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού (23/8, 22:00)

”Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Θέλουμε να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι στο 100%. Τους τελευταίους 10 μήνες προσπαθούμε να παίξουμε με ένα συγκεκριμένο στυλ και αυτό θα κάνουμε και στον τελικό. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια ποιοτική ομάδα, κορυφαίου επιπέδου με εκπληκτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της”

Παρακολουθήσαμε ξανά τους αγώνες απέναντι σε Λιόν και Μπαρτσελόνα, τα συγκρίναμε και διαπιστώσαμε πως θα πρέπει να κλείσουμε καλύτερα τους χώρους προκειμένου να μην επιτρέψουμε τις συχνές μεταβιβάσεις του αντίπαλου. Η ομάδα δυναμώνει και από παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Όταν έρχονται από τον πάγκο οι Κομάν και Κοουτίνιο δείχνουν την δύναμη και τις δυνατότητες τους”

Ο τεχνικός των Βαυαρών αναφέρθηκε και στους Μπόατενγκ, Παβάρ…

Μιλήσαμε με τον Μπόατενγκ οποίος προπονήθηκε κανονικά. Είμαι ένας προπονητής που περιμένει μια συμμετοχή μέχρι την τελευταία στιγμή. Θα μιλήσω στην ομάδα και ύστερα θα πάρω την τελική απόφαση. Είμαι χαρούμενος που ο Μπένζιαμιν (Παβάρ)  βρίσκεται μαζί μας και είναι 100% έτοιμος. Θα φανεί αργότερα η ετοιμότητα και θα αποφασίσω και γι’ αυτόν τελευταία στιγμή και αφού μιλήσω σε όλη την ομάδα”