Ο Τόμας Τούχελ ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν ελεύθερα και με αυτοπεποίθηση στον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν.

Ο Τόμας Τούχελ ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν ελεύθερα και με αυτοπεποίθηση στον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προπονήθηκε για τελευταία φορά στη Λισσαβόνα την παραμονή του ιστορικού ματς, με τον Γερμανό τεχνικό να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου:

Για την Μπάγερν: «Θα είναι δύσκολο, ξέρουμε ότι έχει κερδίσει όλα αυτά τα ματς, είναι πολύ δυνατή ομάδα. Όμως υπάρχουν πάντα χώροι και λύσεις. Πάντα σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, είναι σημαντικό σε έναν τελικό να παίζεις ελεύθερα και με αυτοπεποίθηση. Δεν είναι ώρα για μεγάλες αλλαγές, είναι ένας μεγάλος τελικός ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Είναι η μεγάλη πρόκληση».

Για την προετοιμασία της ομάδας του: «Προετοιμαστήκαμε όπως κάναμε και απέναντι σε Ντόρτμουντ, Αταλάντα και Λειψία. Δείξαμε λίγο video, λίγη προπόνηση στην τακτική. Την Κυριακή θα κάνουμε δύο μίτινγκ, θα γευματίσουμε μαζί».

Για τους τραυματίες: «Βεράτι και Γκέι προπονήθηκαν μετά τη Λειψία, είναι διαθέσιμοι. Ο Νάβας θα προσπαθήσει και θα αποφασίσουμε αν θα παίξει ή όχι».

Για το γεγονός ότι η Μπάγερν έχει περισσότερους παίκτες με εμπειρία στους τελικούς: «Μιλάω πολύ γι΄αυτό με τους Νάβας, Ντι Μαρία και Νεϊμάρ που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο. Είναι ένα μικρό αβαντάζ για την Μπάγερν το γεγονός ότι γνωρίζει τέτοια παιχνίδια. Αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς για να κερδίσουμε αυτή την ομάδα».