ΠΑΟΚ: Aπειλητικός o Ζαμπά, αισιόδοξος o Μάτος (pics)

Ο Λέο Ζαμπά περιμένει με ανυπομονησία την Μπεσίκτας στην Τούμπα και... απειλεί, ενώ ο Λέο Μάτος ελπίζει ότι θα δει τον ΠΑΟΚ αγωνιζόμενο σε ευρωπαϊκό τελικό

Ο ΠΑΟΚ κινείται στο ρυθμό του αγώνα με την Μπεσίκτας στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, οπότε τα πάντα στους “ασπρόμαυρους” περιστρέφονται γύρω από αυτό. Ήδη, στο “Δικέφαλο” μετρούν αντίστροφα για τη διεξαγωγή της σημαντικής αναμέτρησης και φροντίζουν να το δείχνουν με κάθε τρόπο, ενώ κι οι ίδιοι οι παίκτες φροντίζουν να περνούν το μήνυμα ότι το μυαλό τους είναι μόνο σε αυτήν.

Κατ’ αρχάς, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανάρτησε το βράδυ της Κυριακής (23/8) μήνυμα στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο αναφέρει “48 ώρες”, παραπέμποντας στην ημέρα και την ώρα έναρξης της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας. Ενδιαφέρον, πάντως, έχει η φωτογραφία που επέλεξαν οι “ασπρόμαυροι”, που δείχνει τον Λέο Ζαμπά σε… απειλητική στάση, έτοιμος να μπει στο γήπεδο αποφασισμένος.

Από τη δική του πλευρά, ο Λέο Μάτος ανάρτησε στο δικό του προσωπικό λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από τον τελικό του Europa League που αγωνίστηκε με τη Ντνίπρο απέναντι στη Σεβίλλη, με το εξής συνοδευτικό σχόλιο, το οποίο δείχνει και τη μεγάλη του επιθυμία για τον ΠΑΟΚ: “Μόνο αυτοί που έχουν παίξει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό μπορούν να περιγράψουν πως είναι να βρίσκεσαι στο χορτάρι εκείνη τη στιγμή. Ελπίζω πολύ σύντομα να είμαστε ή να δω τον ΠΑΟΚ σε έναν τελικό”. Στη δημοσίευση πρόσθεσε και το όνομα του συμπατριώτη του, Νεϊμάρ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

48 hours #PAOK #PAOKBES #UCL

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only those who played in a European final can describe the feeling of being there on the pitch at that moment. I hope very soon to be or see Paok in a final !!! #paok #psg #neymarmelhordomundo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matos (@matosleonardo3) στις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.