Γιαλτσίν για ΠΑΟΚ: “Είναι 50-50 για τις δύο ομάδες”

Οι δηλώσεις του Σεργκέν Γιαλτσίν, του προπονητή της Μπεσίκτας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτσίν στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο ΠΑΟΚ “είναι λίγο πιο έτοιμος από εμάς“. 

Αναφέρθηκε στην τακτική αλλά και στις πιθανότητες για την πρόκριση που έχουν οι δύο ομάδες και είπε ότι είναι 50%-50%.

Οι δηλώσεις του 48χρονου Τούρκου τεχνικού είναι οι εξής:  

Για την προετοιμασία της Μπεσίκτας είπε: “Είχαμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που αποχώρησαν ήρθαν κάποιοι καινούργιοι και προετοιμαστήκαμε όσο πιο καλά μπορούμε για αυτό το ματς. Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αύριο θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς”.

Ακόμη είπε: “Εχουμε αγωνία, είναι φυσικό να έχουμε αγωνία. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League. Eίχαμε μικρό διάστημα για την προετοιμασία, είχαμε τραυματισμούς και είπα στους παίκτες μου να έχουν συγκέντρωση. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας, όποιος περάσει θα έχει πολλά οφέλη και ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό ματς σε φιλικά πλαίσια και να προκριθεί η καλύτερη ομάδα”.

Πρόσθεσε: “Είναι δύσκολο το ότι θα είναι μονός ο αγώνας, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι λίγο πιο έτοιμος από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά και με έλεγχο. Οι δύο ομάδες θα παίξουν με τακτική και ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει την τακτική μας και εμείς θα κοιτάξουμε την τακτική του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ παίζει με τρεις αμυντικούς εμείς δεν παίζουμε με τρεις αμυντικούς, θα είναι δύσκολο το κομμάτι της τακτικής”.

Συμπλήρωσε: “Θεωρώ ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50 για τις δύο ομάδες. Δεν είχαμε χρόνο να παίξουμε φιλικά παιχνίδια, είχαμε πολλούς τραυματίες, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και έχουμε αγωνία να δούμε τι θα γίνει”.

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις είπε: “Εμείς είμαστε αθλητές, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική, όταν ήρθαμε εδώ οι Έλληνες υπεύθυνοι μας φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Ηταν πολύ φιλόξενοι και εμείς θέλουμε να ασχοληθούμε μόνο με το ποδόσφαιρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.