Μπενφίκα : Τίναξε την… μπάγκα με Νούνιες!

Λίγες μέρες πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπενφίκα απέκτησε, καταβάλλοντας το ποσό - ρεκόρ των 28 εκ ευρώ, τον 21χρονο Ουρουγουανό επιθετικό Νταρβίν Νούνιες

Με μια μεταγραφή ρεκόρ, για τα δεδομένα της – καταβάλλοντας 28 εκατομμύρια Ευρώη Μπενφίκα κάνει τη δική της… ρελάνς ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ!
Οι «αετοί» της Λισαβόνας απέκτησαν τον Ουρουγουανό Ντάρβιν Νούνιες ο οποίος στα 21 του χρόνια έχει προλάβει ήδη να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα στην πατρίδα του ως παίκτης της Πενιαρόλ ενώ κατόπιν στην Αλμερία σημείωσε 16 γκολ στο περασμένο πρωτάθλημα της Segunda Division!

H Μπενφίκα έκανε δικό της τον παίκτη για τα επόμενα πέντε χρόνια ορίζοντας για ρήτρα αποδέσμευσης τα 150 εκατομμύρια Ευρώ!

Ο Νούνιες στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε μεταξύ άλλων :
«Νιώθω πολύ καλά και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος για τη στιγμή που ζω. Έχω πλέον τεράστια επιθυμία να φορέσω τη φανέλα της Μπενφίκα και να ξεκινήσω την προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες μου. 
Για μένα, είναι υπερηφάνεια αυτή η στιγμή. Μ
μέρα με τη μέρα θα δουλεύω για το μέλλον μου όπου έχω κάνει τα πάντα καλά, πάντα με ταπεινότητα και τα πόδια μου στη γη. Ξέρω πως οι οπαδοί θα μου ζητήσουν να πετύχω γκολ. Εγώ εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και να ξέρουν πως θα αφήσω τα πάντα στο γήπεδο προκειμένου να έρθουν τα γκολ.

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο της Πορτογαλίας!
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.