ΠΑΟΚ: Προετοιμασία για Μπενφίκα, επιστροφή Ντόουγκλας

Η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του ΠΑΟΚ επικεντρώνουν από σήμερα (12/9) στο ερχόμενο παιχνίδι με την Μπενφίκα, ενώ ο Ντόουγκλας έκανε μέρος της προπόνησης

Η “επιχείρηση Μπενφίκα” ξεκίνησε από σήμερα (12/9) για τον ΠΑΟΚ, καθώς πολύς χρόνος προετοιμασίας δεν υπάρχει για το παιχνίδι με την πορτογαλική ομάδα στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League της τρέχουσας σεζόν. Οι “ασπρόμαυροι” άφησαν πίσω τους το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ, στην Τούμπα, και ήδη βλέπουν τη σπουδαία αναμέτρηση που έχουν μπροστά τους αρχίζοντας κιόλας την προετοιμασία τους γι’ αυτήν. 

Συγκεκριμένα, λίγες μόνο ώρες μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και πάλι στο γήπεδο, της Νέας Μεσημβρίας αυτή τη φορά, και έπιασαν δουλειά με φόντο το επικείμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ένα ασκησιολόγιο υψηλής έντασης στο γήπεδο, με έμφαση στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Στα ευχάριστα της ημέρας για τον προπονητή της ομάδας, Άμπελ Φερέιρα, είναι ότι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε μέρος της κανονικής προπόνησης και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος μέσος ανεβάζει ρυθμούς και σύντομα αναμένεται να προπονείται κανονικά. Μόνος του δούλεψε ο Ροντρίγκο Σοάρες, που δεν ξεπέρασε ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του. Την Κυριακή (13/9) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ νωρίτερα η ομάδα θα υποβληθεί και σε τεστ για τον κορωνοϊό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.