Γκριμάλδο: “Έχουμε προετοιμαστεί για να κερδίσουμε” (pic)

Μεγάλη συνέντευξη στην πορτογαλική A Bola έδωσε ο 24χρονος Ισπανός αμυντικός της Μπενφίκα, μιλώντας για την επιστροφή του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αλλά και για το ματς με τον ΠΑΟΚ

H αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Μπενφίκα μπαίνει στην τελική της ευθεία. 

Τέσσερις ημέρες απέμειναν για τη “μάχη” των δύο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας, το βράδυ της Τρίτης στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του Champions League. Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση η πορτογαλική εφημερίδα “A Bola” φιλοξενεί μεγάλη συνέντευξη του Γκριμάλδο

Ο 24χρονος Ισπανός, ακραίος αμυντικός των “Αετών” της Λισαβόνας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και δηλώνει έτοιμος για τον σπουδαίο αυτόν αγώνα: «Είμαι σε φόρμα. Έχω επανέλθει πλήρως και είμαι έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Δουλεύω μαζί με την ομάδα εδώ και αρκετές ημέρες και μπορώ να αποτελέσω μια επιλογή για τον προπονητή μου αν εκείνος το αποφασίσει. Ήδη όμως προπονούμαι με την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Εν συνεχεία σχολίασε το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε ότι είναι μονό παιχνίδι και ότι θα παίξουμε στην Ελλάδα για να τα δώσουμε όλα. Τόσο εμείς όσο και ο προπονητής μας έχουμε ετοιμαστεί για να κερδίσουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτή την εβδομάδα ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον ΠΑΟΚ και έχουμε δουλέψει πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Δεν πρόκειται να σας πω περισσότερα παρά μόνο ότι ο προπονητής μας, μας έχει δείξει πως παίζουν και τι πρέπει να κάνουμε».

Σημείο αναφοράς αποτέλεσαν κι οι άδειες κερκίδες ελέω της πανδημίας: «Δε θα είναι εύκολο γιατί δεν αρέσουν στους παίκτες τα άδεια γήπεδα. Είναι καλύτερα να παίζουμε με τον κόσμο μας και γενικά μπροστά σε κοινό. Θεωρώ ότι δεν αλλάζει κάτι στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα ήθελαν να έχουν κοινό, αυτό είναι το περιβάλλον που τους αρέσει να παίζουν»

Για τ’ ότι απέναντί του θα βρει έναν μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Μάθαμε πριν λίγες ημέρες τα νέα. Θα σας πω ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Του εύχομαι ένα λαμπρό μέλλον στον ΠΑΟΚ αλλά μετά από το δικό μας παιχνίδι…».

Κι ολοκλήρωσε σχολιάζοντας την προηγούμενη, πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι παρά το σκορ (1-4). Ήταν ένα περίπλοκο ματς για εμάς γιατί στην Πορτογαλία δεν είχαμε κερδίσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.