2ος Όμιλος: Ρεάλ-Σαχτάρ 2-3, νίκη όνειρο για τους Ουκρανούς (vid)

Μία από τις σπουδαιότερες νίκες της ιστορίας της σημείωσε η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία κέρδισε 3-2 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη στην πρεμιέρα του Β' ομίλου. 

Μία από τις σπουδαιότερες νίκες της ιστορίας της σημείωσε η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία κέρδισε 3-2 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου του Champions League.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για την Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία πέτυχε τρία γκολ σε διάστημα 14ων λεπτών. Από το 29′ μέχρι το 42′. Την αρχή έκανε ο Τετέ ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό, με τους Ουκρανούς να αποκτούν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 33′ με το αυτογκόλ του Ραφαέλ Βαράν. Ο απόλυτος αιφνιδιασμός της Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώθηκε στο 42′ με τον Τετέ να βγάζει ασίστ και τον Σόλομον να σημειώνει το 0-3 με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν συμμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος και μέσα σε έξι λεπτά μείωσε σε 3-2. Αρχικά με τον Λούκα Μόντριτς στο 54′, ο οποίος με τρομερό σουτ μείωσε σε 1-3 και στη συνέχεια με τον Βινίσιους ο οποίος σκόραρε 14 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. 

Η Ρεάλ έφτασε στην ισοφάριση στο 93′, όμως το γκολ που σημείωσε ο Φεντερίκο Βαλβέρδε δεν μέτρησε καθώς ήταν σε αντικανονική θέση ο Βινίσιους, ο οποίος επηρέαζε το οπτικό πεδίο του Τρούμπιν με τον Γιοβάνοβιτς να ακυρώνει το γκολ μετά από χρήση VAR. 

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά – Μεντί, Βαράν, Έντερ, Μαρσέλο – Βαλβέρδε, Κασεμίρο, Μόντριτς (70′ Κρόος) – Ασένσιο, Γιόβιτς (59′ Βινίσιους), Ροντρίγκο (46′ Μπενζεμά).

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Λούις Κάστρο): Τρούμπιν – Ντοντό, Μποντάρ, Κοτσολάβα, Κορνιένκο – Μαϊκόν – Τετέ, Μάρλος, Μάρκος Αντόνιο, Σόλομον (92′ Βιτάο) – Ντεντίνιο (86′ Σουντάκοφ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.