Ζαλτσμπουργκ – Μπάγερν 2-6: “Καταιγίδα” και στην Αυστρία! (HL)

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να αιφνιδιάστηκε, όμως βρήκε τον τρόπο όχι μόνο να γυρίσει το ματς, αλλά να φτάσει και σε θρίαμβο στο φινάλε με τέσσερα γκολ μετά το 79΄! 

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να αιφνιδιάστηκε, όμως βρήκε τον τρόπο όχι μόνο να γυρίσει το ματς, αλλά να φτάσει και σε θρίαμβο στο φινάλε με τέσσερα γκολ μετά το 79΄! 

Το ματς στην “Red Bull Arena” ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν προβάδισμα με γκολ από τα αποδυτήρια. Πριν ακόμα ζεσταθούν οι 22 ποδοσφαιριστές, ο Μπερίσα στο 4΄ νικούσε τον Νόιερ με σουτ από τα πλάγια και έδινε προβάδισμα στην ομάδα του. 

Μολαυταύτα το αυστριακό προβάδισμα δεν  έμελλε να κρατήσει για πολύ. Η Μπαγερν πήρε τα ηνία του αγώνα, κέρδισε πέναλτι στο εικοσάλεπτο, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να το μετατρέπει σε γκολ για το 1-1 στο 21΄. 

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Ζάλτσμπουργκ, στο 44΄ ο Λεβαντόφσκι με ωραίο τσίμπημα της μπάλας έβγαλε τον Μίλερ με πολύ χώρο στην αντεπίθεση και ο Γερμανός με δυνατή σέντρα σουτ ανάγκασε τον Κρίστενσεν να πετύχει αυτογκόλ για το 1-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. 

Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά είχε τελειώσει εκεί: η Ζάλτσμπουργκ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 66΄, με τον Αντρέ Ραμάλιο να δίνει την ασίστ και τον Οκουγκάβα να σκοράρει για το 2-2. 

Εν τέλει, το αδιανόητο σερί των 13 νικών της Μπάγερν όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά εξελίχθηκε και σε απροσδόκητο θρίαμβο. Η ομάδα του Φλικ πέτυχε τέσσσερα (!) γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, με τον Μπόατενγκ να κάνει την αρχή στο 79΄, τον Σανέ να σημειώνει το 2-4 στο 83΄, τον Λεβαντόφσκι στο 88΄ να γράφει το 2-5 και τον Ερνάντεζ να κλείνει το σκορ στο 2-6 στο 92΄! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.