Παρί – Μπασάκσεχιρ: Αποχώρησαν οι Τούρκοι, καταγγέλοντας ρατσιστική επίθεση! (vid)

Η Μπασακσεχίρ αποχώρησε από το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, υποστηρίζοντας πως ο τέταρτος διαιτητής προέβη σε ρατσιστικό σχόλιο σε βάρος του Γουεμπό.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Champions League ομάδα αποχώρησε κατά τη διάρκεια παιχνιδιού. Η Μπασακσεχίρ αποχώρησε για τ’ αποδυτήρια από το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Παρίσι διεκόπη στο 17ο λεπτό με τους Τούρκους να αποχωρούν από το γήπεδο. Όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι ο τέταρτος διαιτητής, ο Ρουμάνος Σεμπαστιάν Κολτέσκου έκανε ρατσιστικό σχόλιο για τον βοηθό προπονητή “αποκαλώντας τον νέγρο”. Εκείνος αντέδρασε και αποβλήθηκε.

Οι άνθρωποι της Μπασακσεχίρ ζήτησαν απ’ τον τέταρτο να ανακαλέσει και από τον πρώτο διαιτητή να τον αποβάλλει. Κάτι τέτοιο δε συνέβη, καθώς ο τέταρτος δεν δέχτηκε πως προέβη σε ρατσιστικό σχόλιο. Η Μπασακσεχίρ πήρε την απόφαση να φύγει για τα αποδυτήρια και το παιχνίδι στο Παρίσι να διεκόπη.

Η Μπασακσεχίρ λίγα λεπτά αργότερα ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter το γνωστό μήνυμα της UEFA κατά του ρατσισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.