Η Μπάγερν Μονάχου χωρίς να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα, νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι την Λάτσιο, αυτή την φορά με 2-1 και με συνολικό σκορ 6-2 προκρίθηκε εύκολα στους οκτώ του Champions League. 

Το 4-1 του πρώτου αγώνα μέσα στην Ιταλία ήταν αναμενόμενο να αναγκάσει τους δύο προπονητές να σκεφτούν το μέλλον. 

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι ξεκούρασε αρκετούς παίκτες αν και η εναλλακτική ενδεκάδα του ξεκίνησε με πάθος, πίεση ψηλά και με αρκετή ενέργεια. 

Στο πλευρό της Μπάγερν Μονάχου η εμπειρία και η υπομονή. Χωρίς να εντυπωσιάσουν οι Βαυαροί κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο ματς με πέναλτι που έκανε ο Μουρίτσι στο 33ο λεπτό στον Γκορέτσκα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι που έφτασε τα 39 γκολ φέτος σε 35 ματς. Η Μπάγερν σκόραρε για 60ο συνεχόμενο επίσημο ματς και θέλει ένα ματς ακόμα για να ισοφαρίσει το ιστορικό της ρεκόρ των 61 αγώνων που το έκανε στην εποχή Γκουαρδιόλα. 

Οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο δεν βοήθησαν τον ρυθμό. Η Μπάγερν έφτιαξε δύο φάσεις αλλά τόσο ο Λεβαντόβσκι (49′) όσο και ο Ντέιβις (65′) είχαν κακές επιλογές την κρίσιμη στιγμή. 

Στο 67ο λεπτό ο Λεβαντόβσκι πήρε την σωστή απόφαση  αλλά το δυνατό σουτ σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Πολωνός βγήκε από το γήπεδο στο 71ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον Τσούπο-Μοτίνγκ ο οποίος με την πρώτη επαφή με την μπάλα πέτυχε το 2-0 (73′).

Η Λάτσιο με έναν δικό της παίκτη που ήρθε από τον πάγκο μείωσε στο τελικό 2-1. Σκόρερ ο Παρόλο στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Όγδοη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League. 

Οι Βαυαροί με δύο νίκες, 4-1 και 2-1 προκρίθηκαν στα προημιτελικά και ισοφάρισαν το ιστορικό τους ρεκόρ καθώς έμειναν αήττητοι για δέκατο-ένατο σερί παιχνίδι στην διοργάνωση. 

Μπάγερν Μ. : Νούμπελ – Παβάρ, Μπόατενγκ (46′ Ζούλε), Άλαμπα, Ερνάντεζ – Γκορέτσκα (64′ Ντέιβις), Κίμιχ (77′ Χ. Μαρτίνεθ) – Σανέ, Μίλερ (71′ Μουσιάλα), Γκνάμπρι – Λεβαντόβσκι (71′ Τσούπο-Μότινγκ)

Λάτσιο : Ρέινα – Μάρουσιτς, Ατσέρμπι, Ράντου – Λάτσαρι (57′ Παρόλο), Εσκαλάντε (84′ Ακπά-Ακπρό), Φαρές (49′ Λούλιτς) – Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Λουίς Αλμπέρτο (75′ Κατάλντι) – Μουρίτσι (55′ Περέιρα), Κορέα