Το άγχος έφερε… Γιουνγκ Μπόις – Βαλένθια 1-1

Στο 1-1 έμειναν Γιούνγκ Μπόις και Βαλένθια, ένα αποτέλεσμα που δεν καταστρέφει ούτε και ευνοεί κάποια από τις δύο ομάδες στη μάχη της 3ης θέσης στον 8ο όμιλο.

Για τον 8ο όμιλο στην Ελβετία, η Γιούνγκ Μπόις υποδέχτηκε τη Βαλένθια. Οι δύο ομάδες που παλεύουν για την 3η θέση του ομίλου, αφού η λογική λέει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους θα καταλάβουν τις 2 πρώτες θέσεις παρατάχθηκαν με σκοπό τη νίκη. 
Η Γιούνγκ Μπόις παρτάχθηκε με τους Βόλφλι, Φον Μπέργκεν, Σουλεϊμάνι, Σόου, Φάσναχτ, Ασαλέ, Μπενίτο, Λάουπερ, Σανόγκο, Εμπαμπού, Οαρό, ενώ οι «νυχτερίδες» με τους  Νέτο, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Κοντογκμπιά, Σολέρ, Παρέχο, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Ροντρίγκο, Τόρες, Πιτσίνι, Μπατσουαγί. 

Από το πρώτο λεπτό ήταν φανερό πως και οι δύο ομάδες είχαν άγχος και στο παιχνίδι τους έβγαινε η πίεση που αισθάνονταν για το αποτέλεσμα. 
Αυτό όπως ήταν λογικό χάλασε ο θέαμα και περιόρισε τις ευκαιρίες των δύο ομάδων σε τέτοιο βαθμό που η πρώτη ουσιαστικά ήταν και το γκολ της Βαλένθια. Στο 26ο λεπτό ο Μπατσουαγί έγινε ο αποδέκτης της μπάλας από το κλέψιμο του Σόλερ στη μεσαία γραμμή και απέναντι από τον τερματοφύλακα της Γιούνγκ Μπόις κι έγραψε το 1-0.
Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Τόρες βρέθηκε στην περιοχή, έκανε μια ωραία ντρίπλα και δυνατό σουτ με την μπάλα, όμως, να φεύγει  λίγο έξω από την εστία των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου. Στο 55’ όμως ήταν η σειρά της Γιούνγκ Μπόις να πανηγυρίσει, αφού ο Παρέχο μάκραρε τον Οαρό, ο παίκτης της Γιούγκ έπεσε στο χορτάρι και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Οαρό πήρε την ευθύνη της εκτέλεσης, ήταν εύστοχος διαμορφώνοντας το 1-1.

Αποτέλεσμα που θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα έφταναν στην ολική ανατροπή αν ο Σανόγκο ήταν πιο εύστοχος στην κεφαλιά που επιχείρησε, αφού η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι, του Νέτο που βρήκε με τα ακροδάχτυλα την μπάλα και στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα σταθερά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.