Θέλει μετεγγραφή ο Μπογιάτα

Θέμα προέκυψε στη Σέλτικ με τον Ντεντρίκ Μπογιάτα, λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Θέμα προέκυψε στη Σέλτικ με τον Ντεντρίκ Μπογιάτα, λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Βέλγος αμυντικός έχει μείνει εκτός αποστολής, καθώς επικαλέστηκε ενοχλήσεις στη μέση του, αυξάνοντας τα προβλήματα του Μπρένταν Ρότζερς στο κέντρο της άμυνας. Ο Ουαλός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες και του τιμωρημένου Κρίστοφερ Άγερ. 

Σύμφωνα με τον σκωτσέζικο Τύπο, ο Μπογιάτα πιέζει τη διοίκηση της Σέλτικ για να τον παραχωρήσει στη Σεβίλλη, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο μάνατζερ του 27χρονου Βέλγου τόνισε πως ο πελάτης του δε θα ρισκάρει με την υγεία του, ενώ άφησε προανήγγειλε ουσιαστικά την αποχώρησή του από τη Γλασκώβη στο τέλος της εφετινής σεζόν, όταν και μένει ελεύθερος. 

Χαρακτηριστικά, ο Ζακ Λίχτενσταϊν δήλωσε: «Μπαίνει στους τελευταίους δέκα μήνες του συμβολαίου του και δεν μπορεί να βάλει σε ρίσκο την υγεία του παίζοντας χωρίς να είναι στο 100%. Παρότι αγαπά τη Σέλτικ και τους φίλους της, δεν θα διακινδυνέψει την καριέρα του. Την 1η Ιανουαρίου θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα χωρίς να πάρει χρήματα η Σέλτικ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.