Το δεύτερο σημαντικό, ποδοσφαιρικό ραντεβού της σεζόν για τον ΠΑΟΚ έφτασε, καθώς απόψε στις 20.00 υποδέχεται στην Τούμπα τη Σπαρτάκ Μόσχας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το δεύτερο σημαντικό, ποδοσφαιρικό ραντεβού της σεζόν για τον ΠΑΟΚ έφτασε, καθώς απόψε στις 20.00 υποδέχεται στην Τούμπα τη Σπαρτάκ Μόσχας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ενας – ακόμη – αγώνας – όπως κι οι δυο που προηγήθηκαν με τη Βασιλεία, στους οποίους ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, καθώς έπειτα από απουσία τριών εβδομάδων φαντάζει, μπορεί μεν να προπονείται πλέον κανονικά αλλά υπολείπεται των συμπαικτών του σε αγωνιστικό ρυθμό και γι’ αυτό έμεινε κι εκτός αποστολής, όπως κι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τον δεύτερο αγώνας της φάσης αυτής, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη στη Μόσχα. Αντιθέτως σε πλήρη ετοιμότητα κι αντίστοιχη διαθεσιμότητα από τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις, ενώ νέο πρόσωπο στην πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή αγώνα είναι το πλέον πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου», ο Τσούμπα Ακπόμ.  

Οι ασκήσεις επί … χόρτου για την τελική επιλογή στο αρχικό σχήμα ήταν μεν με πολλές παραλλαγές αλλά – ελέω και των απουσιών – και βασικές σταθερές. Κι όπως όλα δείχνουν στο 4-2-3-1, οι δέκα στους έντεκα – αν όχι και οι έντεκα – μοιάζουν βέβαιοι. Κάτι που έχει να κάνει με τον βαθμό συγκέντρωσης, σε συνάρτηση με την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν όλοι όσοι ξεκίνησαν στη Βασιλεία. Κατά συνέπεια μόνον συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της ρωσικής ομάδας ή μεμονωμένων ποδοσφαιριστών της θα οδηγούσαν ή θα οδηγήσουν σε μια τέτοια κίνηση. Με τα υπάρχοντα δεδομένα λοιπόν, η άμυνα δεν αλλάζει, κάτι που σημαίνει πως ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται στο τέρμα, με αμυντική γραμμή – από δεξιά προς τ’ αριστερά – τους Μάτος, Χατσερίντι, Βαρέλα, Κρέσπο, όπως επίσης και τα δυο χαφ μπροστά τους, ήτοι Κάνιας και Μαουρίσιο. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, ο Ισπανός έχει σαφείς εντολές για βοήθειες – ανασταλτικά – στην αριστερή πτέρυγα όπου αναμένεται να ξεκινήσει ο Πρόμες. 

Σαφείς οδηγίες έχει κι ο Λημνιός, που αναμένεται να βρεθεί στην δεξιά πλευρά, μπροστά από τον Μάτος, έχοντας αριστερά του τον Πέλκα και τον Ελ Καντουρί, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς. Αυτά ως εκτίμηση καθώς οι οριστικές απαντήσεις θα δοθούν, περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, κατά τις 19.00 με την ανακοίνωση των επίσημων ενδεκάδων από τον ΠΑΟΚ ή τη διοργανώτρια αρχή.