Άγερ: «Η ΑΕΚ είναι φανταστική ομάδα»

Ο Κρίστοφερ Άγερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντάς τη μια φανταστική ομάδα, η οποία θα δυσκολέψει αρκετά τη Σέλτικ, στις δυο αναμετρήσεις του τρίτου προκριματικού γύρου.

Ο Κρίστοφερ Άγερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντάς τη μια φανταστική ομάδα, η οποία θα δυσκολέψει αρκετά τη Σέλτικ, στις δυο αναμετρήσεις του τρίτου προκριματικού γύρου. Ο Νορβηγός αμυντικός της σκωτσέζικης ομάδας συμπλήρωσε πως ο στόχος της ομάδας του είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League και πως η Σέλτικ θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς των δυο ομάδων, ώστε να έχει ευκολότερο έργο στη ρεβάνς των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ. 

Χαρακτηριστικά, ο Άγερ δήλωσε στον σκωτσέζικο Τύπο για τις επικείμενες αναμετρήσεις με την ΑΕΚ: «Όταν παίζεις στη Σέλτικ θέλεις να είσαι στο Champions League. Αυτός είναι ο στόχος μας και γι’ αυτό δουλέψαμε στην προετοιμασία, αλλά ξέρουμε πως κάθε χρόνο είναι δύσκολο. Αντιμετωπίσαμε την Άλασκερτ και τη Ρόζενμποργκ και τώρα παίζουμε με μια σπουδαία ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο γιατί μιλάμε για το Champions League, με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο”.

Και υπογράμμισε στη συνέχεια: “Το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η ΑΕΚ είναι φανταστική ομάδα, που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έχουμε συνηθίσει να έχουμε φανταστική ατμόσφαιρα και αυτό είναι σίγουρα θετικό, αλλά κοιτάζουμε πρώτα το παιχνίδι της Τετάρτης». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.