Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς υπογράμμισε πως είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, πως κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασιλείας και πως συνεχίζει την προσπάθειά του για είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς υπογράμμισε πως είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, πως κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασιλείας και πως συνεχίζει την προσπάθειά του για είσοδο στους ομίλους του Champions League. Παράλληλα, ο Σέρβος επιθετικός μίλησε και για το γκολ που σημείωσε, τονίζοντας πως ήταν σημαντικό για τον ίδιο.

Χαρακτηριστικά, ο Πρίγιοβιτς υπογράμμισε: “Είναι μεγάλη υπόθεση αυτή η πρόκριση. Σοκαριστήκαμε με τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια, αλλά το ξεπεράσαμε μιλώντας μεταξύ μας στα αποδυτήρια. Είναι ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι για μένα, αφού δεν είχα χρόνο να ξεκουραστώ, αλλά το κάνω με χαρά και αυτή η πρόκριση είναι μια ανταμοιβή. Ο προπονητής μού είχε πει να ξεκουραστώ για λίγες μέρες ακόμη μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήμουν κουρασμένος, αλλά και ψυχολογικά επηρεασμένος όντας θεατής στο Μουντιάλ. Είχα το δικαίωμα να επιστρέψω αργότερα, αλλά ήθελα να βοηθήσω την ομάδα στα προκριματικά και ήθελα να επιστρέψω ακόμη νωρίτερα”.