Τη Σπαρτάκ Μόσχας θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασιλείας.

Τη Σπαρτάκ Μόσχας θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασιλείας. Οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τη ρωσική ομάδα στις 7 ή 8 Αυγούστου και στις 14 του ίδιου μήνα.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει αντιμετωπίσει έξι φορές ρωσικές ομάδες και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Όλες αυτές οι αναμετρήσεις είναι την τελευταία επταετία. Η αρχή είχε γίνει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου είχε ηττηθεί εντός έδρας και είχε αποσπάσει ισοπαλία εκτός, ενώ ακολούθησαν οι δυο ισοπαλίες (1-1 κα 2-2) με τη Ρούμπιν Καζάν.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει την Κράζνονταρ, με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα (0-0, 2-1). Η ρωσική ομάδα είχε αντιμετωπίσει το 1991 την ΑΕΚ για το UEFA, με την Ένωση να έχει νικήσει 2-1 στην Αθήνα και να έχει αποσπάσει ισοπαλία 0-0 στη Μόσχα. Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που οι Μοσχοβίτες αντιμετώπισαν ελληνική ομάδα.