Τεν Χάαγκ: «Χωρίς Nέρες και Άλβαρες στην Τούμπα» (pic)

Σημαντικές αποκαλύψεις από τον Ολλανδό τεχνικό του Άγιαξ για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι όχι μόνον.

Σε σημαίνουσες δηλώσεις προχώρησε ο Έρικ Τεν Χάαγκ στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Φίτεσε. Μετά την απώλεια δυο βασικών στελεχών της περσινής ομάδας (σ.σ. ντε Λιχτ, ντε Γιονγκ) και με τις φήμες περί πώλησης – και – του ντε Μπίικ στη Ρεάλ Μαδρίτης, λογικό ήταν ο Ολλανδός τεχνικός του Άγιαξ να δεχτεί σωρεία ερωτήσεων σχετικά. Τί απάντησε;
«Ήταν μια… τρελή περίοδος και θα γίνει ακόμη πιο … τρελή. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Έχουμε μια νεανική ομάδα και όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν».
Και συνέχισε προχωρόντας σε μια σημαντική αποκάλυψη εν όψει του αγώνα της προσεχούς εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ: «Πολλά παιδιά έπαιξαν σε τουρνουά μέσα στο καλοκαίρι. Ο Νέρες μόλις ξεκίνησε προπονήσεις. Δεν θα είναι διαθέσιμος για τα ματς με Φίτεσε και ΠΑΟΚ. Το ίδιο και ο Μεξικανός Έντσον Άλβαρες, που μόλις την Τρίτη ήρθε η άδεια εργασίας του. Είναι κουρασμένος και είναι λογικό. Πρέπει να τον ενσωματώσουμε στο σύνολο των προπονήσεων και της ομάδας με προσοχή. Είναι ένας παίκτης με φιλοδοξίες, ποιότητα και πολύ πάθος, περιμένουμε πάρα πολλά από αυτόν».
Ακολούθως ρωτήθηκε για το μέλλον του ντε Μπίικ και την πιθανολογούμενη πώλησή του στη «Βασίλισσα»: «Φυσικά και δε θέλουμε να τον χάσουμε. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μείνει σ’ εμάς. Βέβαια όταν στο ‘κάδρο’ μπαίνουν ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, γίνεται πιο δύσκολο για εμάς. Αν οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του θα πρόκειται για μεγάλη απώλεια.
Πέρσι τα πήγαμε πολύ καλά κι οι παίκτες μας τράβηξαν την προσοχή. Είμαστε μια μικρή χώρα κι έτσι δουλεύει ο μηχανισμός μας. Ο Φαν ντε Μπίικ είναι πάρα πολύ σημαντικός για μας.
Έχω πει πολλά γι’ αυτό το θέμα. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά οι άνθρωποι πάντα βιάζονται. Δεν πρέπει να πιστεύετε όλα όσα γράφουν οι εφημερίδες. Υπάρχουν τόσες ανακρίβειες. Προσωπικά, είμαι συγκεντρωμένος στο αυριανό ματς».
Λογικά η συζήτηση πήγε στους φετινούς στόχους του «Αίαντα»: «Οι στόχοι του Άγιαξ την φετινή σεζόν δεν διαφέρουν. Θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους του Champions League και να πάρουμε το νταμπλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.