Ολα μηδέν στο «Σέλτικ Παρκ» (video)

Δίκαιο από όποια πλευρά και αν το κοιτάξει κάποιος είναι το τελικό 0-0 στο «Σέλτικ Παρκ» ανάμεσα στη Σέλτικ και την Μπενφίκα.

Δίκαιο από όποια πλευρά και αν το κοιτάξει κάποιος είναι το τελικό 0-0 στο «Σέλτικ Παρκ» ανάμεσα στη Σέλτικ και την Μπενφίκα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαν να βρεθούν και πίσω στο σκορ.
 
Η Σέλτικ μπορεί να διατήρησε το εντός έδρας αήττητό της κόντρα σε πορτογαλικές ομάδες, δεν κατάφερε, όμως, να κερδίσει για μια ακόμα φορά στο εναρκτήριο παιχνίδι της σε φάση ομίλων. Από την άλλη πλευρά, η Μπενφίκα κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό επί σκοτσέζικου εδάφους.
 
Ο Ροδρίγο στο πρώτο μέρος και ο Κόμονς στο δεύτερο ήταν οι παίκτες που θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, ο πρώτος για την Μπενφίκα και ο δεύτερος για τη Σέλτικ, αλλά ακόμα κι αυτό θα ήταν τυχαίο. Οι γηπεδούχοι είχαν μείνει από ιδέες στην επίθεση, ενώ οι Πορτογάλοι έχοντας πέντε παίκτες στο κέντρο, είχαν σκοπό να διασφαλίσουν ότι δεν θα δεχθούν γκολ, παρά να σημειώσουν…
 
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Λούστιγκ, Γουίλσον (63′ Ρον), Μάθιους, Μάλγκριου, Κόμονς, Γουενιάμα, Μπράουν, Ισαγίρε (66′ Χούπερ), Φέντορ, Φόρεστ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Αντρέ Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Γκαράι, Μελγκαρέχο, Μάτιτς, Αϊμάρ (63′ Καρντόσο), Πέρες, Ροδρίγο (70′ Μπρούνο Σέζαρ), Σάλβιο, Γκαϊτάν (83′ Νολίτο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.