Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου είναι πολύ πρόωρο να μιλάει κανείς για υποχρεωτικές νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στον «όμιλο του θανάτου», όπου μετέχει η Μάντσεστερ Σίτι, οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές.

Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου είναι πολύ πρόωρο να μιλάει κανείς για υποχρεωτικές νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στον «όμιλο του θανάτου», όπου μετέχει η Μάντσεστερ Σίτι, οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές.  Ειδικά μετά την ήττα των «πολιτών» στην πρεμιέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» και τον τρόπο με τον οποίο αυτή επιτεύχθηκε.
 
«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία δύσκολη διοργάνωση, αλλά το ποδόσφαιρο παραμένει το ίδιο, οι παίκτες είναι οι ίδιοι και παραμένουν έντεκα εναντίον έντεκα. Το πρόβλημα είναι ότι παίζεις απέναντι στις κορυφαίες των άλλων πρωταθλημάτων και κάθε αγώνας είναι δύσκολος», δήλωσε εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με την Ντόρτμουντ ο προπονητής της Σίτι Ρομπέρτο Μαντσίνι.
 
«Πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή που θα κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για την ώρα μετέχουμε σε ένα δύσκολο γκρουπ. Εκτός από την αξία, στη διοργάνωση αυτή πρέπει να έχεις και τύχη με την κλήρωση. Πάντως, η πρόκριση στη νοκ άουτ φάσης παραμένει σημαντική για μας και, άλλωστε μπορούν να συμβούν τα πάντα», κατέληξε.