Αυτή τη φορά η Μπάγερν δεν πιάστηκε αδιάβαστη. Η ομάδα του Χάινκες με σοβαρή και μεστή εμφάνιση νίκησε στη Γαλλία τη Λιλ με 1-0 και... ξεχρέωσε την κακή εμφάνιση και ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την ΜΠΑΤΕ.

 Αυτή τη φορά η Μπάγερν δεν πιάστηκε αδιάβαστη. Η ομάδα του Χάινκες με σοβαρή και μεστή εμφάνιση νίκησε στη Γαλλία τη Λιλ με 1-0 και… ξεχρέωσε την κακή εμφάνιση και ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την ΜΠΑΤΕ. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει σιγά σιγά να συμβιβάζονται με την ιδέα της διεκδίκησης της τρίτης θέσης.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημειώθηκε στο 20′ λεπτό. Ο Ντινιέ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Λαμ, ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και ο Μίλερ δεν αστόχησε σημειώνοντας το 1-0.

Η Λιλ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Νόιερ, αλλά ως συνήθως δεν είχε εμπνεύσεις με αποτέλεσμα να γίνει εύκολη λεία για τους Βαυαρούς που στο δεύτερο μέρος έριξαν ταχύτητα.

ΛΙΛ: Λαντρό, Σιντεμπέ, Μπεριά, Σετζού, Ντινιέ, Μπαλμόν, Μαρτέν, Πεντρετί (90′ Ρόζεχναλ), Καλού (56′ Παγιέ), Ντε Μέλο, Ρου (77′ Μέντες).
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπαντστούμπερ, Τσάβι Μαρτίνες, Σβαϊνσταϊγκερ, Μίλερ (84′ Αλάμπα), Κροος (81′ Λουίς Γκουστάβο), Ριμπερί (46′ Σακίρι), Μάντζουκιτς.